Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Esbjaerg Copper Edition Vodka 0,70LTR

(0 reviews)

Esbjaerg Copper Edition Vodka is een bijzonder vodka gemaakt van zuiver graan en alcohol. De vodka is gedistilleerd in een koperen Still Pot. Het resultaat is een zeer zuivere zijdezachte en pure vodka met een granige bite!

minus plus
  • Koop 6 voor € 15,35
  • Koop 12 voor € 14,75
  • Koop 18 voor € 14,45
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Esbjaerg Copper Edition Vodka 0,70LTR

Esbjaerg Copper Edition Vodka is een bijzondere vodka gemaakt van zuiver graan en alcohol. De vodka is gedistilleerd in een koperen Still Pot. Distillatie in koper zorgt voor een bijzondere pure en ultra zachte smaak. De granen ondergaan een strikte selectie van onze distillateur waarna ze onder zijn toeziend oog in kleine batches worden gedistilleerd. Het resultaat is een zeer zuivere zijdezachte en pure vodka met een granige bite.

Ontdek de Scandinavische Puurheid

Esbjaerg Copper Edition Vodka is een uitzonderlijke vodka met diepe Scandinavische wortels en een reputatie voor puurheid en kwaliteit. Deze vodka is vernoemd naar het Deense woord "Esbjaerg," dat verwijst naar de imposante kustlijn en zuivere natuurlijke omgeving van Scandinavië. De "Copper Edition" is een eerbetoon aan het ambachtelijke distillatieproces en de uitmuntendheid van deze vodka.

Zachte smaak en veelzijdigheid

Deze vodka staat bekend om zijn zachte en verfijnde smaakprofiel. Met tonen van graan en een vleugje zoetheid is Esbjaerg Copper Edition Vodka de ideale keuze voor liefhebbers van elegante en milde vodka's. Esbjaerg Copper Edition Vodka is buitengewoon veelzijdig en kan puur worden genoten, over ijs worden geschonken of als basis dienen voor een scala aan cocktails en mixdrankjes. Het voegt een Scandinavische elegantie toe aan elke creatie.

Of je nu een vodkaconnaisseur bent of gewoon op zoek bent naar een hoogwaardige vodka om van te genieten, Esbjaerg Copper Edition Vodka biedt een Scandinavische reis voor je smaakpapillen. Proef de puurheid van het noorden in elke slok. Op zoek naar een pure vodka van Esbjaerg? Probeer dan eens de Vodka 1 Liter

Esbjaerg Vodka

Esbjaerg Vodka is afkomstig uit Denemarken. Het was al ver voor de Tweede Wereldoorlog een immens populaire distillaat onder de Deense en IJslandse bevolking. Toenmalig distillateur Ole Pedersen uit de gelijknamige plaats Esbjaerg maakte tijdens het productieproces gebruik van ijs dat door de lokale vissers werd meegenomen aan land. Het resultaat was een zachte pure Vodka. Vandaag de dag wordt Esbjaerg Vodka door het Nederlandse Boomsma geproduceerd.

Maak ook kennis met de overige dranken van Esbjaerg Vodka

Meer informatie
Soort Vodka
Merk Esbjaerg
Land Nederland
Artikelnummer 20170275G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op