Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Esbjaerg Vodka 1LTR

(0 reviews)
Esbjaerg Vodka is een bijzondere editie. De Vodka wordt gemaakt van fijne tarwe-graanalcohol die over actieve houtskool wordt gefilterd. Door deze actie ontstaat er een pure, zachte smaak. De Vodka is zeer populair door zijn smaak.
minus plus
  • Koop 6 voor € 16,50
  • Koop 12 voor € 15,90
  • Koop 18 voor € 15,60
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Esbjaerg Vodka 1LTR

Esbjaerg Vodka is een bijzondere editie. De Vodka wordt gemaakt van fijne tarwe-graanalcohol die over actieve houtskool wordt gefilterd. Door deze actie ontstaat er een pure, zachte smaak. De Vodka is zeer populair door zijn smaak maar ook door de uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding. 

Groots genieten uit Scandinavië

Esbjaerg Vodka, met zijn royale 1-literfles, brengt een stukje Scandinavië rechtstreeks naar je glas. Deze vodka is vernoemd naar het Deense woord "Esbjaerg," wat verwijst naar de adembenemende kustlijn en de zuivere natuurlijke schoonheid van het hoge noorden. De 1-literfles van Esbjaerg Vodka biedt royale hoeveelheden vodka, perfect voor feestelijke gelegenheden en momenten van ontspanning. Geniet van deze vodka uit Scandinavië en proef de zuiverheid en ambachtelijke kwaliteit die deze drank tot een favoriet maken onder vodka-liefhebbers.

Ambachtelijk en veelzijdige vodka

Esbjaerg Vodka ondergaat een zorgvuldig distillatieproces in koperen ketels. Dit traditionele ambachtelijke distillatieproces zorgt voor een uitzonderlijk zuivere en zachte smaak, zonder onzuiverheden. De vodka wordt geprezen om zijn onberispelijke zuiverheid. Het wordt meerdere keren gedistilleerd om ervoor te zorgen dat het vrij is van ongewenste smaken en geuren, waardoor het een premium drank is die gemakkelijk puur kan worden genoten. Op zoek naar een zijdezachte en pure vodka met een granige bite? Probeer dan eens de Esbjaerg Copper Edition.

Esbjaerg Vodka

Esbjaerg Vodka is afkomstig uit Denemarken. Het was al ver voor de Tweede Wereldoorlog een immens populaire distillaat onder de Deense en IJslandse bevolking. Toenmalig distillateur Ole Pedersen uit de gelijknamige plaats Esbjaerg maakte tijdens het productieproces gebruik van ijs dat door de lokale vissers werd meegenomen aan land. Het resultaat was een zachte pure Vodka. Vandaag de dag wordt Esbjaerg Vodka door het Nederlandse Boomsma geproduceerd.

Maak ook kennis met de overige dranken van Esbjaerg Vodka

Meer informatie
Soort Vodka
Merk Esbjaerg
Land Nederland
Artikelnummer 20170276G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op