Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Eser

4 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 11,39
Normale prijs € 13,10
Speciale prijs € 11,39
Normale prijs € 13,10
Speciale prijs € 8,79
Normale prijs € 10,10

Eser 

Over Eser 

Het gerenommeerde wijnhuis Eser wordt met trots geleid door de getalenteerde broers Thomas en Christoph Eser, die tot de meest vooraanstaande wijnmakers in de betoverende regio Rheingau behoren. Met een unieke combinatie van traditie, innovatie en een ongeëvenaard niveau van expertise, blijft het wijnhuis al sinds 1936 hoogwaardige wijnen produceren die de kenmerkende stempel van de familie dragen.

De Riesling-druif is de onbetwiste ster van de wijngaarden van Eser, met een indrukwekkend aandeel van 85%. De rest van de wijngaarden is gewijd aan druivensoorten uit de befaamde Bourgogne-streek. De focus op nauwgezette selectieprocessen vormt de basis voor de buitengewone kwaliteit van de wijnen die dit domein voortbrengt. Bij de vinificatie maken ze gebruik van zowel moderne roestvrijstalen tanks als klassieke houten vaten, zoals de traditionele stuk- en halfstukvaten.

De wijnmakers van Eser omarmen de nieuwste technologieën en technieken, terwijl ze tegelijkertijd de erfenis van de familie en de unieke eigenschappen van de Rheingau-regio respecteren. Het resultaat is een indrukwekkend assortiment topwijnen dat de expressie van het terroir weerspiegelt en de zintuigen betovert met zijn elegantie en complexiteit.