Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Esporao

12 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 11,90
Normale prijs € 13,75
Speciale prijs € 11,90
Normale prijs € 13,75
Speciale prijs € 7,95
Normale prijs € 9,15
Speciale prijs € 12,85
Normale prijs € 14,80
Speciale prijs € 13,95
Normale prijs € 16,05
Speciale prijs € 69,50
Normale prijs € 79,95
Speciale prijs € 42,50
Normale prijs € 48,90
Speciale prijs € 21,60
Normale prijs € 24,95
Speciale prijs € 16,65
Normale prijs € 19,25
Speciale prijs € 8,35
Normale prijs € 9,60
Speciale prijs € 8,35
Normale prijs € 9,60

Esporao wijn

Esporao wijn kopen

Wilt u Esporao wijn kopen uit Portugal? Bekijk dan ons assortiment op www.budgetwijnen.nl. Indien u nog niet eerder kennis heeft gemaakt met wijnen uit Portugal is Esporao wijn echt een aanrader. Indien u 12 flessen afneemt is de bezorging binnen Nederland gratis. Wij hebben nauwe banden met onze leveranciers en volgen de landelijke ontwikkelingen en trends van Esporao wijn op de voet. Hierdoor kunnen wij zeer scherp inkopen en dit betekent uiteraard dat wij enkel kiezen voor wijnen van de hoogste kwaliteit. Aangezien wij een webshop zijn en geen extra kosten hoeven te maken voor etalagekosten of fysiek winkelpersoneel kunnen wij de populaire Esporao wijn zeer scherp aanbieden en daar profiteert u uiteraard flink van mee.

Soorten Esporao wijn

We hebben verschillende Esporao wijn in onze webshop, namelijk witte wijn, rode wijn, en tevens olijfolie van het Portugese merk Esporao. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen de Esporao wijnen en de Esporao Reserva wijnen.

Esporao Reserva

De verschillende varianten van Esporao Reserva bestaat uit de Esporao Reserva Red en de Esporao Reserva White. Esporao Reserva Red is gemaakt van een blend van diverse druivensoorten en wordt verbouwd in Alentejo in Portugal. Deze rode wijn heeft een dieprode kleur en heeft een bouquet van rode bessen met kruidentonen. Esporao Reserva Red past goed bij pizza & pasta, rood vlees en wildgerechten. Esporao Reserva White bestaat tevens uit een blend van diverse druivensoorten en is strogeel van kleur met een groene zweem. Het bouquet bestaat uit complexe fruitinvloeden zoals perzik en mandarijn, met tonen van eikenhout. Deze wijn is erg lekker om te drinken bij Aziatische gerechten, frisse salades en visgerechten.

Esporao wijn uit Portugal

Esporao wijn uit Portugal is een populair merk dat al sinds de bronstijd bestaat. Esporao is sinds 1985 het modernste wijnhuis van Portugal en ze vinden het toepassen van natuurlijke technieken erg belangrijk. In 2002 is er een extra wijnhuis gebouwd die specifiek witte wijnen produceert. Daarnaast produceren zij tevens hoogwaardige olijfolie die wij tevens in ons assortiment hebben. In 2016 heeft Esporao een nieuwe locatie gebouwd dat specifiek olijfolie produceert.