Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Estaro Rum Wit 0,70LTR

(0 reviews)
Estaro Rum Wit is een heerlijke witte rum, waarin je de typische Caraïbische sfeer proeft. Deze rum is een blend van diverse rum soorten van de beste kwaliteit uit de Caraïben. De rum is vol en zacht van smaak en draagt een subtiel aroma van tropische vruchten met zich mee.
minus plus
  • Koop 6 voor € 13,55
  • Koop 12 voor € 13,25
  • Koop 18 voor € 13,05
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Estaro White rum

Estaro Wit is een heerlijke witte rum, waarin je de typische Caraïbische sfeer proeft. Deze rum is een blend van diverse rum soorten van de beste kwaliteit uit de Caraïben. Estaro Wit wordt nog altijd gedistilleerd volgens traditioneel recept. De rum is vol en zacht van smaak en draagt een subtiel aroma van tropische vruchten met zich mee. Estaro Witte Rum is een uitstekende keuze voor iedereen die van plan is om creatieve cocktails te maken of gewoon op zoek is naar een lichte en verfrissende drank. Het is een essentieel ingrediënt in de wereld van mixdranken en biedt talloze mogelijkheden voor smakelijke en verfrissende drankjes.

Productie en rijping witte rum

Estaro Witte Rum wordt vervaardigd door middel van fermentatie en destillatie van suikerrietmelasse of suikerrietstroop. De exacte productiemethode kan variëren, maar het resultaat is een heldere en smaakvolle rum. Witte rum staat erom bekend dat het meestal kort wordt gerijpt, indien al, in tegenstelling tot donkere rum die langere rijpingsperioden ondergaat. Dit zorgt voor een heldere en neutrale smaak, waardoor het ideaal is voor het mixen van cocktails.

Estaro Rum Wit in de mix

Estaro Witte Rum staat bekend om zijn milde en toegankelijke smaakprofiel. Het heeft smaaknotities van lichte vanille, suikerriet en een vleugje citrus. Dit maakt het ideaal voor een breed scala aan cocktails en mixdranken. Deze witte rum kan ook puur worden gedronken, omdat de smaak niet overweldigend is. Het is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige en pure rumervaring.

Estaro rum

Estaro Rum is een blend van geselecteerde rums uit de Cariben, gekozen door een team van top bartenders. Estaro Rum wordt gedistilleerd volgens traditioneel recept. Het resultaat is een volle, zachte smaak met een subtiel aroma van tropische vruchten. Estaro Rum biedt een reeks rumvarianten, waaronder witte rum en bruine rum. Deze variëteit stelt consumenten in staat om te kiezen op basis van hun persoonlijke smaakvoorkeuren en de gewenste toepassing, zoals mixen in cocktails of puur genieten. Rum van een goede kwaliteit voor een goede prijs, in een fraaie verpakking. Maak ook kennis met de overige dranken van Estaro Rum.

Meer informatie
Soort White rum
Merk Estaro
Land Nederland
Artikelnummer 20170081G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op