False Bay 

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

False Bay wijnen van Waterkloof Estate

De schitterende Waterkloof Estate van False Bay is door Paul Boutinot aangekocht. De waterkloof is gelegen op de Schaapenberg in Somerset West, Stellenbosch, slechts drie kilometer verwijderd van de oceaan. Alle wijngaarden liggen zo’n 300 meter boven de zeespiegel. De False Bay wijnen zijn vernoemd naar de baai waar de wijngaarden op uitkijken. Het zijn soepele 'easy to drink' wijnen!

Duurzaamheid in een fles: False Bay wijnen

Bovendien staat duurzaamheid centraal bij het maken van deze wijn. De wijnmakerij gebruikt alleen natuurlijke technieken in de wijnbereiding en werkt volgens biologische en biodynamische principes. Dit betekent dat de wijngaarden worden behandeld met respect voor het milieu en dat de druiven op natuurlijke wijze worden verbouwd, zonder het gebruik van pesticiden en andere schadelijke chemicaliën. Naast duurzame wijnbouw heeft False Bay ook een sterke sociale betrokkenheid. Het wijnhuis steunt lokale projecten en initiatieven gericht op onderwijs en gemeenschapsontwikkeling. Dit maakt van False Bay niet alleen een uitstekende producent van wijn, maar ook een positieve kracht in de lokale gemeenschap.

False Bay Slow Chenin Blanc

Een absolute aanrader in het False Bay wijnaanbod is de False Bay Slow Chenin Blanc. Deze witte wijn is met natuurlijke gisten gefermenteerd en wordt gemaakt door voornamelijk biologisch werkende wijnboeren. Deze Zuid-Afrikaanse Chenin Blanc heeft in de smaak veel limoen en steenfruit. Prachtige witte wijn om zo van te genieten of in combinatie met visgerechten.

De beste False Bay wijn

False Bay produceert wijnen van verschillende druivenrassen, waaronder Chenin Blanc, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Pinotage, Syrah en Merlot. Het wijnhuis staat bekend om zijn betaalbare wijnen van hoge kwaliteit en heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn Chenin Blanc en Sauvignon Blanc. Proef het zelf!

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken