Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Familie Hugel

11 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 19,59 Normale prijs € 22,55
Speciale prijs € 18,41 Normale prijs € 20,95
Speciale prijs € 19,59 Normale prijs € 22,55
Speciale prijs € 13,95 Normale prijs € 16,05
Speciale prijs € 12,19 Normale prijs € 14,00

Hugel wijnen

Hugel: Een gerenommeerd wijnhuis met wijnen van de hoogste kwaliteit

Hugel heeft wijngaarden op enkele van de beste locaties in de regio, waaronder de Grand Cru wijngaarden van Sporen en Schoenenbourg. Hugel richt zich voornamelijk op de productie van witte wijnen, waaronder de Hugel Gentil, Hugel Riesling en Hugel Gewurztraminer. Het wijnhuis gebruikt traditionele methoden en moderne technologieën om wijnen te produceren die de unieke terroir van de Elzas regio weerspiegelen.

Hugel wijn: De perfecte begeleider bij elk gerecht

De Hugel Gentil is een blend van verschillende druivensoorten, waaronder Riesling, Gewurztraminer, Pinot Gris en Sylvaner. Het is een frisse, fruitige wijn die uitstekend geschikt is als aperitief en als begeleider bij lichte maaltijden. De Hugel Riesling is een droge, minerale wijn met een verfijnde zuurgraad en subtiele aroma's van citrusvruchten en bloemen. Het is een uitstekende wijn bij wit vlees, vis en zeevruchten. De Hugel Gewurztraminer is een volle, aromatische wijn met tonen van lychee, rozen en exotisch fruit. Het is een uitstekende wijn bij kruidige gerechten, Aziatische gerechten en sterke kazen.

Hugel gerenomeerd wijnhuis

Hugel is een gerenommeerd wijnhuis dat bekend staat om zijn hoogwaardige wijnen uit de Elzas regio in Frankrijk. Het familiebedrijf heeft een geschiedenis van meer dan 370 jaar en heeft zich toegelegd op het produceren van wijnen van de hoogste kwaliteit.

De wijnen van Hugel zijn bekend om hun balans en finesse. Ze hebben een opvallende zuurgraad die perfect in harmonie is met de fruitige aroma's en de rijke textuur. Deze balans zorgt voor wijnen die zowel verfijnd als toegankelijk zijn. Hugel hecht veel waarde aan duurzaamheid en respect voor het milieu. Ze oogsten hun druiven met de hand om de kwaliteit te waarborgen en minimaliseren het gebruik van chemicaliën in de wijngaarden. Dit resulteert in wijnen die niet alleen heerlijk zijn, maar ook het karakter van het land weerspiegelen.