Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Farina Veneto wijnen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Farina Veneto wijnen

Farina Veneto wijnen zijn sinds kort toegevoegd aan ons assortiment. We hebben het hier over kwaliteitswijnen van het wijnhuis Farina. Het is een traditioneel wijnhuis dat met kennis van zaken en met passie wijn produceert. En dit door de familie Farina zelf. Tradities, passie en toewijding zijn de belangrijke kernwaarden die centraal staan voor hun experimenten en onderzoek naar het produceren van alleen de lekkerste wijn.

Ten noorden van Verona in de Valpolicella regio is het tevens de belangrijkste op het gebied van wijn. Eeuwenlang wordt hier al wijn gemaakt. Van de gemakkelijke fruitige Valpolicella tot de imposante Amarone wijnen. Farina is in het begin van de 19e eeuw opgericht door de vader van Sandro Farina. Dit Italiaanse wijnhuis is ontstaan vanuit de passie en het verlangen om de grote potentie in de realisatie van wijnen te verspreiden. Farina ligt in San Pietro in Cariano. Het hart van de Valpolicella classica.

Vanaf kleins af aan werk Sandro op het landgoed en vertegenwoordigt hij hiermee de historische achtergrond en traditie van het wijnhuis. Op zijn 74ste levensjaar is hij nog steeds actief in alles wat met wijn te maken heeft. Vandaag de dag is Farina in handen van Elena & Claudio Farina, de 3de generatie van de familie. Farina’s filosofie is transparant in wat er gebeurd in de wijngaarden en in het wijnhuis zelf. Dit allemaal door zichzelf te blijven. Hier zijn ze ervan overtuigd dat eerlijkheid en betrouwbaarheid het belangrijkste is om transparant te kunnen zijn. Hierin is het team natuurlijk niet ondergeschikt. Zonder de medewerkers zou het bedrijf niet bestaan en zouden ze ook geen verrukkelijke wijn produceren.