Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

You're currently on:

You're currently on:

Faustino I Rioja Gran Reserva

Faustino I Rioja Gran Reserva

Normale prijs € 24,95

Budgetprijs € 19,95

  • Koop 6 voor € 16,95 per fles   
    • Reward Points Door dit product aan te schaffen spaart u 20 Budgetzegels

SNEL OVERZICHT

Faustino I Gran Reserva is een wijn met een enorme persoonlijkheid. De prachtige granaat-rode kleur, met een vaag gouden verkleuring aan de rand, duidt op een evenwichtige langdurige rijping. In de neus vertoont hij een rijke schakering aan aroma’s, mede dankzij de lange rijping, eerst op fust en daarna op fles.
Heerlijke wijnen besteld en zojuist ontvangen.
Goede wijnomschrijving op de site, wat ik in de winkel soms mis..

Leonie Berghuis - Dordrecht

Details

Faustino is een fenomeen in de Spaanse wijnwereld: toonaangevend in omvang, kwaliteit en diversiteit. De eerste wijnen van dit gerenommeerde Rioja-huis werden geproduceerd in 1861. In 1960 werd door Don Julio Faustino Martinez definitief de naam Faustino ingevoerd. Het grote succes in Spanje én daarbuiten dwong het familiebedrijf tot diverse uitbreidingen: meer kelders, meer 'barricas' en uiteraard meer wijngaarden.

Faustino I Gran Reserva is een wijn met een enorme persoonlijkheid. De prachtige granaat-rode kleur, met een vaag gouden verkleuring aan de rand, duidt op een evenwichtige langdurige rijping. In de neus vertoont hij een rijke schakering aan aroma’s, mede dankzij de lange rijping, eerst op fust en daarna op fles. In de mond ontplooit zich een brede fluwelen smaak, met nuances van ongebrande koffie en een afdronk waarin men iets van kruidnagel kan herkennen. Velen beschouwen Faustino I als één der grootste wijnen uit de Rioja. Bij rood vlees, al dan niet met saus, en bij een afrondend kaasplateau komt deze wijn het mooist tot zijn recht.

Aanvullende Informatie

Wijnland Spanje
Wijnstreek Rioja
Jaar 2004
Alcoholpercentage 13,0%
Inhoud 75 cl.
Spijscombinatie Gegrild vlees, Harde Kazen, Rood vlees, Stoofschotels, Wild, Worstsoorten
Drinkmoment(en) Diner, Iets te vieren

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Eibergsestraat 4 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning