Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

You're currently on:

You're currently on:

Faustino V Rioja Blanco

Faustino V Rioja Blanco

Normale prijs € 10,95

Budgetprijs € 8,45

  • Koop 6 voor € 7,95 per fles   
    • Reward Points Door dit product aan te schaffen spaart u 8 Budgetzegels

SNEL OVERZICHT

Faustino Blanco heeft een elegante en intense geur, tonen van exotisch fruit en grapefruit. In de smaak frisdroge aanzet, zacht kruidige toets, licht bloemig, vleugje honing. Faustino V Blanco is een zeer aangename droge witte wijn uit de beste wijngaarden van Rioja (Rioja Alavesa). Koel geserveerd is deze frisfruitige wijn een ideale drink- en maaltijdbegeleider. Heerlijk bij visgerechten met saus, koud vlees, tapas, aperitief.
Snelle levering, uitstekende wijnen en fijn
contact met de klantenservice over de leverdatum!

Merle de Vries - Den Haag

Details

Faustino is een fenomeen in de Spaanse wijnwereld: toonaangevend in omvang, kwaliteit en diversiteit. De eerste wijnen van dit gerenommeerde Rioja-huis werden geproduceerd in 1861. In 1960 werd door Don Julio Faustino Martinez definitief de naam Faustino ingevoerd. Het grote succes in Spanje én daarbuiten dwong het familiebedrijf tot diverse uitbreidingen: meer kelders, meer 'barricas' en uiteraard meer wijngaarden.

Faustino Blanco heeft een elegante en intense geur, tonen van exotisch fruit en grapefruit. In de smaak frisdroge aanzet, zacht kruidige toets, licht bloemig, vleugje honing. Faustino V Blanco is een zeer aangename droge witte wijn uit de beste wijngaarden van Rioja (Rioja Alavesa). Koel geserveerd is deze frisfruitige wijn een ideale drink- en maaltijdbegeleider. Heerlijk bij visgerechten met saus, koud vlees, tapas, aperitief.

Aanvullende Informatie

Wijnland Spanje
Wijnstreek Rioja
Jaar 2012, 2013
Alcoholpercentage 12,0%
Inhoud 75 cl.
Spijscombinatie Tapas, Vis, Wit vlees
Drinkmoment(en) Aperitief, Diner, Ieder moment, Op het terras

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Eibergsestraat 4 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning