Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Filliers Koffie Jenever 0,70LTR

(0 reviews)
Filliers Koffie Jenever is een heerlijke koffie likeur, die gemaakt is op basis van een 5 jaar oude Filliers graanjenever en de fijnste arabica bonen voor de echte koffie smaak.
minus plus
  • Koop 6 voor € 14,40
  • Koop 12 voor € 14,10
  • Koop 18 voor € 13,90
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Filliers Koffie Jenever 0,70LTR

Filliers Koffie Jenever is een heerlijke koffie likeur, die gemaakt is op basis van een 5 jaar oude Filliers graanjenever en de fijnste arabica bonen voor de echte koffie smaak. Als je op zoek bent naar een authentieke Belgische smaakervaring, dan is Filliers Koffie Jenever een uitstekende keuze. Het combineert de Belgische passie voor jonge jenever met de liefde voor koffie.

De perfecte mix van koffie en jenever

Filliers Koffie Jenever staat bekend om zijn rijke koffiesmaak, wat het een populaire keuze maakt voor liefhebbers van koffielikeuren. Het heeft een evenwichtige combinatie van zoetheid en de bitterheid van koffie, resulterend in een smaak die doet denken aan vers gezette koffie met een vleugje jenever.

Veelzijdige Koffie Jenever

Deze koffie jenever is veelzijdig en kan op verschillende manieren worden genoten. Het is heerlijk om puur te drinken, maar je kunt het ook gebruiken als ingrediënt in diverse cocktails en mixdranken. Probeer het eens in een Irish Coffee of voeg het toe aan je favoriete koffiedrank voor een twist. 

Ontdek de verfrissende smaak van Jonge Jenever

Het kenmerkende verschil tussen jonge jenever en oude jenever is de leeftijd en de smaak. Jonge jenever heeft een frisse, neutrale smaak met een lichte granensmaak en een subtiele jeneverbesaroma. Het is een uitstekende basis voor verschillende cocktails en mixdrankjes, en het wordt vaak puur gedronken, gekoeld of op kamertemperatuur. In tegenstelling tot oude jenever, die een complexere en kruidigere smaak heeft, is jonge jenever populair vanwege zijn toegankelijke smaakprofiel. Jonge jenever is een essentieel onderdeel van de drankencultuur en wordt vaak gecombineerd met frisdrank of vruchtensap om verfrissende mixdrankjes te creëren.

Filliers

Filliers is een bekende distilleerderij in België en produceert een verscheidenheid aan likeuren en jenevers, waaronder deze heerlijke citroen jenever. De Filliers-distilleerderij, opgericht in 1880 in Bachte-Maria-Leerne, België, is een plaats waar traditioneel meesterschap en moderne innovatie samenkomen om enkele van 's werelds meest verfijnde gedistilleerde dranken te creëren. Met meer dan een eeuw aan ervaring in het distilleren van hoogwaardige spirits, heeft Filliers Distillery een reputatie opgebouwd voor het vervaardigen van premium producten die wereldwijd worden gewaardeerd.

De distilleerderij staat bekend om zijn onberispelijke vakmanschap en toewijding aan kwaliteit. De Filliers-familie heeft generaties lang het geheim van het distilleren doorgegeven, en dit erfgoed blijft levend en wel in de distilleerderij. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en het traditionele vakmanschap vormen de kern van elke spirit die hier wordt geproduceerd. Maak ook kennis met de overige dranken van Filliers.

Meer informatie
Soort Jonge Jenever
Merk Filliers
Land België
Artikelnummer 20170955F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op