Tarani Sauvignon Blanc

Tarani Sauvignon Blanc

Heritage Chardonnay

Heritage Chardonnay

Finca Flichman Chardonnay

Moderne witte vinificatie met inweking van de druivenschil, pneumatische persing met vervolgens een temperatuur gecontroleerde vergisting. Lichtgeel van kleur met een groene tint, zuiver in de neus met aroma's van banaan, appel en ananas. De wijn is vol van smaak en behoudt toch zijn frisheid en fruit. Serveertemperatuur: Gekoeld op ongeveer 8 °C.
Normale prijs € 6,50 Speciale prijs € 5,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
SKU
1101269

Flichman brengt zijn wijnen op verschillende kwaliteitsniveaus: basiswijnen, reservewijnen met de naam Caballero de la Cepa en terroirwijnen uit de zones Barrancas en Tupungato. Robert Parker omschreef dit bedrijf eens als "Probably Argentina's finest winery".

Moderne witte vinificatie met inweking van de druivenschil, pneumatische persing met vervolgens een temperatuur gecontroleerde vergisting. Lichtgeel van kleur met een groene tint, zuiver in de neus met aroma's van banaan, appel en ananas. De wijn is vol van smaak en behoudt toch zijn frisheid en fruit. Serveertemperatuur: Gekoeld op ongeveer 8 °C.

De druiven zijn afkomstig uit de wijngaarden gelegen in de Mendoza streek. Het beste produktiegebied van Argentinië, aan de oostzijde en op de uitlopers van de Andes.

Meer informatie
Alcoholpercentage 13,5%
Spijscombinatie Gevogelte, Kipgerechten, Pasta, Vis, Zachte kazen
Drinkmoment(en) Aperitief, Diner, Ieder moment, Op het terras
Inhoud 75 cl.
Wijnland Argentinië
Wijnstreek Mendoza
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Finca Flichman Chardonnay
Uw waardering