Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

You're currently on:

You're currently on:

Finca Flichman Rose

Finca Flichman Rose

Normale prijs € 6,40

Budgetprijs € 5,85

    • Reward Points Door dit product aan te schaffen spaart u 6 Budgetzegels

SNEL OVERZICHT

Heerlijke Argentijnse rosé. Krachtig, vol en sappig waarin tevens het fruitige karakter van de wijn goed naar voren komt. De afdronk is aangenaam. Serveer deze wijn gekoeld op ongeveer 8°C. Ideale begeleider van diverse gerechten; Aziatische keuken, pastagerechten, lichte vleesgerechten. Veel combinaties zijn mogelijk.
Zojuist hebben wij onze bestelling ontvangen.
Er zit zelfs een cadeau bij, leuke actie! Goed bezig.

Petra van Egmond - Hilversum

Details

 In 1873 werd in het district Maipú ten zuiden van Mendoza een wijnbedrijf opgericht dat sindsdien een belangrijke rol heeft gespeeld binnen de Argentijnse wijnbouw: Flichman. De eerste wijngaarden werden door de familie Flichman aangeplant in Barrancas, een prachtig terroir met een kiezelrijke bodem die ooit een rivierbedding vormde. Hier verrees ook de nog altijd bestaande monumentale bodega. In 1983 wisselde Flichman van eigenaar en kwam het in handen van de Portugese groep Sogrape.

Heerlijke Argentijnse rosé. Krachtig, vol en sappig waarin tevens het fruitige karakter van de wijn goed naar voren komt. De afdronk is aangenaam. Serveer deze wijn gekoeld op ongeveer 8°C. Ideale begeleider van diverse gerechten; Aziatische keuken, pastagerechten, lichte vleesgerechten. Veel combinaties zijn mogelijk.

De druiven zijn afkomstig uit de wijngaarden gelegen in de Mendoza streek. Het beste productiegebied van Argentinië, aan de oostzijde van en op de uitlopers van de Andes.

Aanvullende Informatie

Wijnland Argentinië
Wijnstreek Mendoza
Jaar 2015
Alcoholpercentage 13,0%
Inhoud 75 cl.
Spijscombinatie Aziatische gerechten, BBQ, Pasta, Wit vlees
Drinkmoment(en) Aperitief, Diner, Ieder moment, Op het terras

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Eibergsestraat 4 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning