Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Finlandia Blackcurrant 1LTR

(0 reviews)
Finlandia is de enige premium wodka die wordt geproduceerd uit een watervoorziening waarvoor geen aanvullende behandelingen nodig zijn. Finlandia wordt vervaardigd volgens een continu proces, van gisting met speciaal gecultiveerde gist, tot een dubbele destillatie. De wodka is onmiskenbaar fruitig met een aangename nasmaak.
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Finlandia Blackcurrant 1LTR

Finlandia Blackcurrant is een ode aan de donkere, sappige bessen die zo karakteristiek zijn voor de Scandinavische natuur. Deze verrukkelijke flavoured vodka neemt je mee op een betoverende tocht door de wereld van zwarte bessen en biedt een smaakbeleving die zowel verfrissend als intrigerend is.

De Authentieke Smaak van Zwarte Bessen

De Finlandia Blackcurrant vodka is een droge, geconcentreerde zwarte bessenfruit met zwakke zoetheid en volle kracht. Finlandia is de enige premium vodka die wordt geproduceerd uit een watervoorziening waarvoor geen aanvullende behandelingen nodig zijn. Finlandia wordt vervaardigd volgens een continu proces, van gisting met speciaal gecultiveerde gist, tot een dubbele destillatie. De vodka is onmiskenbaar fruitig met een aangename nasmaak. De Finse vodka wordt gemaakt van ijzig bronwater en de beste gerst. Om de beste vodka te maken is het zorg dat men de omgeving zuiver houdt. De ingrediënten moeten van superieure kwaliteit zijn.

Creatieve cocktails en verfrissende mixen

Of je nu op zoek bent naar een verfijnde, fruitige cocktail of een eenvoudige, verfrissende mix met bruisend water, Finlandia Blackcurrant biedt eindeloze mogelijkheden. Experimenteer met deze wodka om je eigen signature drinks te creëren of geniet er simpelweg van over ijs voor een ontspannend moment.

Scandinavische trots met Finlandia

Finlandia is trots op zijn Scandinavische oorsprong en staat bekend om het gebruik van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten. Met Finlandia Blackcurrant haal je een stukje Scandinavische trots in huis, verpakt in een elegante fles van 1 liter. Naast de Blackcurrant variant zijn er nog andere vodka's van Finlandia, wat dacht je van Granberry of Grapefruit

Finlandia Vodka

Finlandia Vodka staat symbool voor de ongerepte schoonheid van het hoge noorden en de puurheid van de Finse natuur. Deze vodka wordt geprezen om zijn compromisloze kwaliteit en het gebruik van de zuiverste ingrediënten. Finlandia Vodka wordt geproduceerd in de distilleerderij in Koskenkorva, Finland. Deze regio wordt gezien als 'het gebied van de stroomversnellingen', wat betekent dat het gesmolten gletsjer water als basis dient voor alle Finlandia Vodka's. 

Finlandia Vodka wordt gemaakt van 100% premium wintergerst, wat resulteert in een uitzonderlijk zachte en zuivere wodka. Het natuurlijke bronwater uit de diepe Fennoscandinavische bronnen draagt bij aan de frisse, schone smaak van deze wodka. De combinatie van hoogwaardige ingrediënten en een zorgvuldig productieproces maakt Finlandia tot een wodka van wereldklasse. De smaak van Finlandia Vodka wordt gekenmerkt door zijn puurheid. Deze vodka heeft een zachte en licht zoete smaak met een vleugje citrus, wat zorgt voor een verfrissende en aangename ervaring. De flessen van Finlandia Vodka zijn elegant vormgegeven en belichamen het Scandinavische design en de finesse. Het minimalistische ontwerp weerspiegelt de eenvoud en de puurheid waar Finlandia voor staat.

Maak ook kennis met de overige dranken van Finlandia Vodka

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Finlandia
Land Finland
Artikelnummer 20170280G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op