Finlandia Cranberry 1LTR

De Finlandia Cranberry is gemaakt van het zuivere ijzeren bronwater en de beste gerst die gegroeid is in de langen en witte nachten van de Finse zomer. De Cranberry wodka heeft een schone, frisse smaak van verse veenbessen. Finlandia Cranberry is gemaakt van puur ijswater, de beste gerst onder de Midnight Sun met natuurlijke essenties van veenbessen.

€ 17,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170281

De Finlandia Cranberry is gemaakt van het zuivere ijzeren bronwater en de beste gerst die gegroeid is in de langen en witte nachten van de Finse zomer. De Cranberry wodka heeft een schone, frisse smaak van verse veenbessen. Finlandia Cranberry is gemaakt van puur ijswater, de beste gerst onder de Midnight Sun met natuurlijke essenties van veenbessen. De Finlandia Cranberry is het juiste ingrediënt voor een verfrissende lange drank.

Finlandia Vodka

Finlandia Vodka wordt geproduceerd in de distilleerderij in Koskenkorva. Koskenkorva ligt in de gemeente Ilmajoki, centraal in Finland. Ook wordt deze regio gezien als 'het gebied van de stroomversnellingen', wat betekent dat het gesmolten gletsjer water als basis dient voor alle Finlandia Vodka's. Uniek aan de distilleerderij is dat de Vodka op een milieuvriendelijke manier geproduceerd wordt en daarna geëxporteerd wordt naar verschillende landen.

Maak ook kennis met de overige dranken van Finlandia Vodka

Meer informatie
Categorie Flavoured Vodka
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Finlandia
Land Finland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Finlandia Cranberry 1LTR
Uw waardering