Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Finlandia Platinum 1LTR

(0 reviews)

Voor de Finlandia Platinum uit Finland wordt de beste gerst gebruikt, evenals rots water uit een natuurreservaat in Finland. De destillatie van deze wodka is een zeer tijdrovend proces. Het is een wodka voor de fijnproevers. In zijn kwaliteit en zuiverheid, zo gebruikt men alleen de mooiste gerst, die zeer zorgvuldig geselecteerd wordt voor het onstekingsproces.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Voor de Finlandia Platinum uit Finland wordt de beste gerst gebruikt, evenals rots water uit een natuurreservaat in Finland. De destillatie van deze wodka is een zeer tijdrovend proces. Het is een wodka voor de fijnproevers. In zijn kwaliteit en zuiverheid, zo gebruikt men alleen de mooiste gerst, die zeer zorgvuldig geselecteerd wordt voor het onstekingsproces. Ook het rots voetwater, dat zeer rijk is aan mineralen draagt bij aan de zachtheid van de wodka. De distillery Finlandia maakt ook gebruik van berkenstaafjes in de productie, waardoor het een lichte zoetheid verzegeld van interessante kruiden. De destilleerderij maakt gebruik van een complexe destillatietechnologie. Zo wordt de wodka 7 keer langzaam gedestilleerd. Dit resulteert in een zeer fijne mildheid in de smaak en uiteraard een uitstekende zuiverheid.

Finlandia Vodka

Finlandia Vodka wordt geproduceerd in de distilleerderij in Koskenkorva. Koskenkorva ligt in de gemeente Ilmajoki, centraal in Finland. Ook wordt deze regio gezien als 'het gebied van de stroomversnellingen', wat betekent dat het gesmolten gletsjer water als basis dient voor alle Finlandia Vodka's. Uniek aan de distilleerderij is dat de Vodka op een milieuvriendelijke manier geproduceerd wordt en daarna geëxporteerd wordt naar verschillende landen.

Maak ook kennis met de overige dranken van Finlandia Vodka

Meer informatie
Soort Premium Vodka
Merk Finlandia
Land Finland
Artikelnummer 20170279
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op