Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Finlandia Redberry 1LTR

(0 reviews)

De Finlandia Redberry veranderde hun gevestigde Cranberry Vodka naar de rode kleur met als resultaat dat de wodka erg populair werd in Polen. Dus werd er besloten om de Redberry wodka te lanceren. De wodka is gelanceerd in 2004 en heeft een kristalhelder uiterlijk. De wodka heeft aroma’s van rijpe bessen, aardbei en vanille, en zwarte peper.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Finlandia Redberry veranderde hun gevestigde Cranberry Vodka naar de rode kleur met als resultaat dat de wodka erg populair werd in Polen. Dus werd er besloten om de Redberry wodka te lanceren. De wodka is gelanceerd in 2004 en heeft een kristalhelder uiterlijk. De wodka heeft aroma’s van rijpe bessen, aardbei en vanille, en zwarte peper. De wodka proeft iets zoet met vleugels van donkere honing, melkchocolade en vanille. De smaak wordt gedomineerd door de subtiele zoete aardbeien en frambozen fruit. De nasmaak heeft iets weg van taart met chocolade en vers gemalen zwarte peper. 

Finlandia Vodka

Finlandia Vodka wordt geproduceerd in de distilleerderij in Koskenkorva. Koskenkorva ligt in de gemeente Ilmajoki, centraal in Finland. Ook wordt deze regio gezien als 'het gebied van de stroomversnellingen', wat betekent dat het gesmolten gletsjer water als basis dient voor alle Finlandia Vodka's. Uniek aan de distilleerderij is dat de Vodka op een milieuvriendelijke manier geproduceerd wordt en daarna geëxporteerd wordt naar verschillende landen.

Maak ook kennis met de overige dranken van Finlandia Vodka

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Finlandia
Land Finland
Artikelnummer 20170286
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op