Finlandia Vodka 0,70LTR

De Finlandia Vodka is gemaakt van Pure Glacial Spring Water en de beste Six-Row Barley, en is gekweekt in de lange, witte nachten van de Finse zomer. Het alcoholpercentage is 40%. De Finlandia is een premium wodka uit Finland, die bekend is over de hele wereld.

€ 13,25
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170277

De Finlandia Vodka is gemaakt van Pure Glacial Spring Water en de beste Six-Row Barley, en is gekweekt in de lange, witte nachten van de Finse zomer. Het alcoholpercentage is 40%. De Finlandia is een premium wodka uit Finland, die bekend is over de hele wereld. De wodka is gemaakt van zuiver ijzig bronwater en de beste Finse gerst die onder de Midnight sun wordt gekweekt. De wodka heeft een knappe, schone smaak. Het perfecte ingrediënt voor verfrissende lange drankjes, probeer Finlandia over ijs met frisdrankwater en een partje verse limoen. Het natuurlijk hart en de ongefilterde ziel van wodka komt naar voren. Het is een pure, frisse wodka.

Finlandia Vodka

Finlandia Vodka wordt geproduceerd in de distilleerderij in Koskenkorva. Koskenkorva ligt in de gemeente Ilmajoki, centraal in Finland. Ook wordt deze regio gezien als 'het gebied van de stroomversnellingen', wat betekent dat het gesmolten gletsjer water als basis dient voor alle Finlandia Vodka's. Uniek aan de distilleerderij is dat de Vodka op een milieuvriendelijke manier geproduceerd wordt en daarna geëxporteerd wordt naar verschillende landen.

Maak ook kennis met de overige dranken van Finlandia Vodka

Meer informatie
Categorie Vodka
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Finlandia
Land Finland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Finlandia Vodka 0,70LTR
Uw waardering