Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Finlandia Vodka 0,70LTR

(0 reviews)
De Finlandia Vodka is gemaakt van Pure Glacial Spring Water en de beste Six-Row Barley, en is gekweekt in de lange, witte nachten van de Finse zomer. De Finlandia is een premium vodka uit Finland, die bekend is over de hele wereld.
minus plus
  • Koop 6 voor € 15,65
  • Koop 12 voor € 15,05
  • Koop 18 voor € 14,75
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Finlandia Vodka 0,70LTR

De Finlandia is een premium vodka uit Finland, die bekend is over de hele wereld. De vodka is gemaakt van zuiver ijzig bronwater en de beste Finse gerst die onder de Midnight sun wordt gekweekt. De vodka heeft een knappe, schone smaak. Het perfecte ingrediënt voor verfrissende lange drankjes, probeer Finlandia over ijs met frisdrankwater en een partje verse limoen. Het natuurlijk hart en de ongefilterde ziel van vodka komt naar voren. 

Finlandia Vodka: puurheid en zuiverheid uit het hoge noorden

Finlandia Vodka is een merk dat synoniem staat voor kwaliteit en puurheid. Deze vodka wordt geproduceerd in de zuivere omgeving van Finland, en het resultaat is een eersteklas vodka met een verfijnde smaak. De Finlandia Vodka is gemaakt van Pure Glacial Spring Water en de beste Six-Row Barley, en is gekweekt in de lange, witte nachten van de Finse zomer. Het alcoholpercentage is 40%. Naast de pure vodka heeft Finlandia ook heerlijke flavoured vodka's

Een Vodka van uitzonderlijke kwaliteit

De basis van Finlandia Vodka is pure, natuurlijke bronwater dat afkomstig is uit Finland. Dit water is van onberispelijke kwaliteit en wordt gefilterd door een dikke laag graniet, waardoor het buitengewoon zuiver is. Samen met hoogwaardige zesrijige gerst, die groeit in de zomerse middernachtzon van Finland, vormt dit water de essentie van Finlandia Vodka. Finlandia Vodka wordt geproduceerd met behulp van een continue distillatiemethode, wat resulteert in een vodka van uitzonderlijke zuiverheid en helderheid. De smaak is zacht en subtiel, met een vleugje vanille en een vleugje graan. Deze vodka is perfect in balans en heeft een lange, zijdezachte afdronk. 

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter biedt Finlandia Vodka je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Finlandia Vodka

Finlandia Vodka staat symbool voor de ongerepte schoonheid van het hoge noorden en de puurheid van de Finse natuur. Deze vodka wordt geprezen om zijn compromisloze kwaliteit en het gebruik van de zuiverste ingrediënten. Finlandia Vodka wordt geproduceerd in de distilleerderij in Koskenkorva, Finland. Deze regio wordt gezien als 'het gebied van de stroomversnellingen', wat betekent dat het gesmolten gletsjer water als basis dient voor alle Finlandia Vodka's. 

Finlandia Vodka wordt gemaakt van 100% premium wintergerst, wat resulteert in een uitzonderlijk zachte en zuivere wodka. Het natuurlijke bronwater uit de diepe Fennoscandinavische bronnen draagt bij aan de frisse, schone smaak van deze wodka. De combinatie van hoogwaardige ingrediënten en een zorgvuldig productieproces maakt Finlandia tot een wodka van wereldklasse. De smaak van Finlandia Vodka wordt gekenmerkt door zijn puurheid. Deze vodka heeft een zachte en licht zoete smaak met een vleugje citrus, wat zorgt voor een verfrissende en aangename ervaring. De flessen van Finlandia Vodka zijn elegant vormgegeven en belichamen het Scandinavische design en de finesse. Het minimalistische ontwerp weerspiegelt de eenvoud en de puurheid waar Finlandia voor staat.

Maak ook kennis met de overige dranken van Finlandia Vodka

Meer informatie
Soort Vodka
Merk Finlandia
Land Finland
Artikelnummer 20170277G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op