Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Fleur du Cap wijnen

11 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 11,75
Normale prijs € 12,95
Speciale prijs € 13,75
Normale prijs € 14,95
Speciale prijs € 11,75
Normale prijs € 12,95
Speciale prijs € 22,75
Normale prijs € 24,95
Speciale prijs € 16,75
Normale prijs € 17,95
Speciale prijs € 13,75
Normale prijs € 14,95
Speciale prijs € 13,75
Normale prijs € 14,95

Fleur du Cap

Zuid-Afrikaanse Fleur du Cap wijnen

Fleur du Cap, het visitekaartje van de beroemde wijnproducent Bergkelder, heeft haar naam te danken aan het sprookjesachtige landgoed Fleur du Cap. Fleur du Cap heeft een breed aanbod aan druiven aangeplant in misschien wel het meest prestigieuze wijngebied, Stellenbosch, een regio direct ten oosten van Kaapstad. De wijnen zijn tijdens wijnconcoursen veelvuldig bekroond met prijzen en medailles. Wijnen maken van uitstekende kwaliteit staat zeer hoog in het vaandel bij Fleur du Cap.

Aanrader Fleur du Cap Chardonnay

Aan aanrader in het wijnaanbod van Fleur du Cap wijnen is de Fleur du Cap Chardonnay. De wijn heeft kenmerkende aroma's van mango en fris citrusfruit. Tonen van karamel, kokos en noten zijn afkomstig van het houten vat waarop de wijn heeft gelegen. Deze volle witte wijn heeft een opwekkende en lange afdronk. Fleur du Cap Chardonnay past uitstekend bij diverse vette vissoorten als bijvoorbeeld zalm, zachte kazen en pastagerechten.

Fleur du Cap wijnen bestellen bij Budgetwijnen

Uiteraard heeft Budgetwijnen de beste Fleur du Cap wijnen voor u geselecteerd. Indien u vragen over de wijnen of het bestelproces heeft, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!