Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Floryn Citroen Brandewijn 1LTR

(0 reviews)
Floryn Citroen Brandewijn heeft een heerlijke zoete smaak. Floryn Citroen Brandewijn is heerlijk om puur te drinken en gekoeld met eventueel wat ijsblokjes.
  • Koop 6 voor
    € 13,05
  • Koop 12 voor
    € 12,75
  • Koop 18 voor
    € 12,60
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Floryn Citroen Brandewijn 1LTR

Floryn Citroen Brandewijn heeft een heerlijke zoete smaak. Floryn Citroen Brandewijn, gepresenteerd in een royale 1 literfles, nodigt je uit voor een verfijnde reis van smaak. Deze brandewijn combineert de elegante kenmerken van traditionele brandewijn met de verfrissende citruspracht van citroen, resulterend in een unieke en smaakvolle en zoete

Citroenverfrissing: Levendige Citrusnoten

Floryn Citroen Brandewijn onderscheidt zich door zijn levendige citrusnoten. De verfrissende smaak van citroen voegt een helder en levendig karakter toe aan de traditionele brandewijn, waardoor een unieke drinkervaring ontstaat. De brandewijn wordt gebrouwen op basis van traditionele methoden, met aandacht voor vakmanschap en kwaliteit. De elegante basis van de brandewijn vormt het canvas waarop de citroenaroma's schitteren.

Floryn Citroen Brandewijn puur of in de mix

Floryn Citroen Brandewijn leent zich uitstekend voor creatieve cocktailcreaties. Experimenteer met verschillende mixers en garneringen om verfrissende en smaakvolle drankjes te creëren. De veelzijdigheid van Floryn Citroen Brandewijn maakt het geschikt voor diverse drinkstijlen. Geniet ervan puur, on the rocks voor een subtielere ervaring, of in cocktails voor een speelsere twist.

Kenmerken Citroen brandewijn

Citroenbrandewijn heeft een heldere, citroenachtige smaak die een aanvulling vormt op de rijke smaak van de brandewijn. De toegevoegde citroensmaak kan variëren, van subtiel en verfijnd tot intens en levendig. Door de citrusachtige frisheid is citroenbrandewijn vooral populair in de zomer. Het kan de basis vormen voor lichte en verkwikkende drankjes die perfect zijn voor warme dagen.

Floryn

Floryn begon in 1879 in Schiedam aan de Noordvest, in de schaduw van de eeuwenoude stadsmolens. De distilleerderij heeft in al die jaren natuurlijk de nodige veranderingen ondergaan. Groter, moderner en efficiënter. Maar wat al die jaren is gebleven is de liefde voor de productie van jenever. Floryn was het eerste jenevermerk dat melasse gebruikte als grondstof voor de productie van alcohol. Inmiddels behoort Floryn tot de belangrijkste en grootste jenevermerken. Ontdek ook de overige dranken van Floryn.

Meer informatie
Soort Brandewijn
Merk Floryn
Land Nederland
Artikelnummer 20171067G
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op