Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

You're currently on:

You're currently on:

FORSTER Kabinett Rheinhessen

FORSTER Kabinett Rheinhessen

Normale prijs € 5,75

Budgetprijs € 4,95

  • Koop 6 voor € 4,75 per fles   
  • Koop 12 voor € 4,60 per fles   
  • Koop 16 voor € 4,45 per fles   
    • Reward Points Door dit product aan te schaffen spaart u 5 Budgetzegels

SNEL OVERZICHT

Forster Kabinett Rheinhessen is een heerlijke zachte en halfzoete witte wijn gemaakt van de druivensoorten Müller Thurgau, Silvaner. Met een vriendelijk alcoholpercentage van slechts 8,5% past Forster Kabinett Rheinhessen perfect bij voorgerechten, vlees, vis en als genietwijn.
Heerlijke wijnen besteld en zojuist ontvangen.
Goede wijnomschrijving op de site, wat ik in de winkel soms mis..

Leonie Berghuis - Dordrecht

Details

Forster Kabinett Rheinhessen (100 cl.)

Forster Kabinett Rheinhessen | Alle door onze eigen J.Förster Weinkellerei GmbH zorgvuldig geselecteerde wijnen worden sinds jaar en dag afgevuld door het in 1924 opgerichte gerenommeerde wijnhuis Peter Mertes KG te Bernkastel-Kues.

In 1924 is het wijnhuis Peter Mertes opgericht door de wijnmaker Peter Mertes. De onderneming werd opgericht in het kleine dorpje Minheim aan de Moezel. De familie van Mertes verbouwde al meer dan 600 jaar druiven aan de Moezel, echter vond Peter Mertes het tijd worden om onder de familienaam Mertes te gaan produceren. De basis van zijn kwaliteitswijnen is ontstaan tussen de bekende wijngebieden Bernkastel en Piesport aan de Moezel.

In de vijftiger jaren werd de aanbouw uitgebreid onder leiding van zijn schoonzoon Dr. Gustav Willkomm in de bekende gebieden aan de Rijn (Nierstein, Oppenheim, Bingen, Mainz) en wat later in Pfalz. Tien jaar later werd het assortiment uitgebreid met wijnen uit de Rheingau. Vandaag de dag vindt men de wijnen in alle delen van Duitsland en in vele landen over de hele wereld. De visie van destijds die Peter Mertes in 1924 voor ogen had, staat tot op de dag van vandaag nog hoog in het vaandel, de meest optimale prijs kwaliteit blijven leveren en garanderen. Inmiddels is Peter Mertes uitgegroeid tot een bedrijf van enkele honderden medewerkers. Peter Mertes wordt inmiddels vertegenwoordigd in bijna 60 landen over de gehele wereld.

Forster Kabinett Rheinhessen is een heerlijke zachte en halfzoete witte wijn gemaakt van de druivensoorten Müller Thurgau, Silvaner. Met een vriendelijk alcoholpercentage van slechts 8,5% past Forster Kabinett Rheinhessen perfect bij voorgerechten, vlees, vis en als genietwijn.

Flesinhoud: 100 cl. / Serveertemperatuur: 10-12 °C

Aanvullende Informatie

Wijnland Duitsland
Wijnstreek Rheinhessen
Jaar 2013
Alcoholpercentage 8,5%
Inhoud Nee
Spijscombinatie Gevogelte, Kipgerechten, Tapas, Vis, Zeevruchten
Drinkmoment(en) Aperitief, Diner, Ieder moment, Op het terras

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Eibergsestraat 4 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning