Four Roses Bourbon 0,35LTR

Four Roses Bourbon is gemaakt van 2 verschillende graanmengsels en 5 verschillende soorten gistculturen. De Bourbon wordt gedistilleerd in de staat Kentucky en heeft tenminste 5 jaar op eikenhouten vaten doorgebracht. Een heerlijke whisky om puur te drinken maar ook met een blokje ijs en wat tapas erbij!
€ 10,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20171294

Four Roses Bourbon 0,35LTR

Four Roses Bourbon is gemaakt van 2 verschillende graanmengsels en 5 verschillende soorten gistculturen. De Bourbon wordt gedistilleerd in de staat Kentucky en heeft tenminste 5 jaar op eikenhouten vaten doorgebracht. Een heerlijke whisky om puur te drinken maar ook met een blokje ijs en wat tapas erbij!

Whiskyhuis Four Roses

Four Roses werd voor het eerst gedistilleerd in 1860 in Atlanta in de staat Georgia. De legende van Four Roses begint bij Paul Jones, de eigenaar van Four Roses. Hij werd hopeloos verliefd op een meisje uit de Zuidelijke States of America. Hij stuurde haar een huwelijksaanzoek. Zij antwoordde: ”Als ik met je wil trouwen, zal ik op het komende bal een corsage dragen met vier rozen”. Paul heeft zijn Bourbon genoemd naar zijn liefde voor zijn vrouw, die de ’Four Roses’ droeg.


Meer informatie
Categorie Bourbon
Inhoud 0,35 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Four Roses
Land Verenigde Staten
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Four Roses Bourbon 0,35LTR
Uw waardering