Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Francoli Grappa Moscato 0,70LTR

(0 reviews)
Francoli Grappa Moscato is een overheerlijk distillaat uit italië dat puur gedronken kan worden. De geur is een uitgeproken bouquet van de muskaatdruif waarin de geur van roos, citronella, lelietje-van-dalen en oranjebloesem herkenbaar is.
minus plus
  • Koop 6 voor € 21,50
  • Koop 12 voor € 20,85
  • Koop 18 voor € 20,55
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Francoli Grappa Moscato 0,70LTR

Francoli Grappa Moscato is een overheerlijk distillaat uit italië dat puur gedronken kan worden. De geur is een uitgeproken bouquet van de muskaatdruif waarin de geur van roos, citronella, lelietje-van-dalen en oranjebloesem herkenbaar is. De afdronk van deze grappa is verfijnd en langdurig. De zoete noten blijven subtiel dansen op de smaakpapillen, waardoor een memorabele afsluiting ontstaat.

Gemaakt van Moscato-druiven

Francoli Grappa Moscato wordt vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde Moscato-druiven, bekend om hun intense aroma's en zoete karakter. De keuze voor deze druivensoort geeft de grappa een unieke en verleidelijke smaak. Het distillatieproces van deze grappa is zorgvuldig uitgevoerd om de delicate aroma's van de Moscato-druif te behouden. De zachte distillatie resulteert in een spirit met een verfijnde en elegante persoonlijkheid. Francoli Grappa Moscato omarmt de aromatische zoetheid van de Moscato-druif. Verwacht tonen van rijpe druiven, bloemen en een subtiele hint van kruidigheid die samenkomen in een verleidelijk samenspel op de tong.

Perfect als Digestief

Francoli Grappa Moscato is een uitstekende keuze als digestief na een uitgebreide maaltijd. De verfijning en zoetheid maken het een genot om puur te proeven en te genieten van de complexiteit van deze Italiaanse spirit. 

Francoli

Luigi Francoli is een Italiaans distillaat die inmiddels meerdere lekkere likeuren aanbiedt. Dit merk is afkomstig uit de regio Piemonte en wordt gemaakt van pure ingrediënten. In 1875 begon Louis William Francoli te experimenteren met distillaten op stills. Ondertussen is het een groot familiebedrijf geworden. In 2006 werden zij deelnemer van het project "Zero Impact". Een initiatief die het belang voor de natuur en milieu voorop stelt. Ieder ingrediënt wordt dan ook met zorg geproduceerd en verwerkt. Tevens doet het bedrijf mee aan het terugbrengen van de CO2 uitstoot. Door het gebruik van plantaardige brandstoffen bij het verwarmen tijdens het distillatieproces. 

Ontdek ook de overige dranken van Francoli.

Meer informatie
Soort Vodka likeur
Merk Francoli
Land Italië
Artikelnummer 20170498F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op