Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Francoli Grappa Ris.88 Barriques 0,70LTR

(0 reviews)

De Francoli Grappa Riserva 88 Barriques is een speciale uitgave ter herinnering aan de eerste familieleden die Grappa produceerden. De 88 Barriques heeft een luxe uitstraling en wordt geleverd in houten kisten. In de neus merk je invloeden van gekonfijte vruchten. In de geur ruik je rozijnen.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Francoli Grappa Riserva 88 Barriques

De Francoli Grappa Riserva 88 Barriques is een speciale uitgave ter herinnering aan de eerste familieleden die Grappa produceerden. De 88 Barriques heeft een luxe uitstraling en wordt geleverd in houten kisten. In de neus merk je invloeden van gekonfijte vruchten. In de geur ruik je rozijnen. De Grappa is zoet van smaak met vanille en fruit. In de afdronk proeft men paprika. 

Kruidenlikeur

Een kruidenlikeur is een likeur, zoals de naam al zegt, dat gemaakt is op basis van kruiden. Een van de populairste kruidenlikeuren zijn Gold Strike, Tentura Classic en Francoli Grappa. Aan likeuren worden de nodige smaken toegevoegd, zo is dit ook het geval bij kruidenlikeuren.

Francoli

Luigi Francoli is een Italiaans distillaat die inmiddels meerdere lekkere likeuren aanbiedt. Dit merk is afkomstig uit de regio Piemonte en wordt gemaakt van pure ingrediënten. In 1875 begon Louis William Francoli te experimenteren met distillaten op stills. Ondertussen is het een groot familiebedrijf geworden. In 2006 werden zij deelnemer van het project "Zero Impact". Een initiatief die het belang voor de natuur en milieu voorop stelt. Ieder ingrediënt wordt dan ook met zorg geproduceerd en verwerkt. Tevens doet het bedrijf mee aan het terugbrengen van de CO2 uitstoot. Door het gebruik van plantaardige brandstoffen bij het verwarmen tijdens het distillatieproces. 

Ontdek ook de overige dranken van Francoli.

Meer informatie
Soort Kruiden likeur
Merk Francoli
Land Italië
Artikelnummer 20170500F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op