Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Frangelico Likeur 0,70LTR

(0 reviews)

De Frangelico Likeur is een heerlijke Italiaanse likeur. De likeur is gemaakt op basis van hazelnoten, cacao en vanillebessen en kan prima puur gedronken worden of in combinatie met ijs. 

minus plus
  • Koop 6 voor € 16,25
  • Koop 12 voor € 15,65
  • Koop 18 voor € 15,35
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Frangelico Likeur 0,7 LTR

De Frangelico Likeur is een heerlijke Italiaanse likeur die gemaakt wordt in de Noord-Italiaanse provincie Piëmont. De likeur is gemaakt op basis van hazelnoten, cacao en vanillebessen. De Frangelico fles is een verwijzing naar de historie. De fles heeft de vorm van een habijt met een traditionele touwgordel. De fles straalt authenticiteit en kwaliteit uit. 

Ontdek de Italiaanse smaak van Frangelico Likeur

Frangelico is een heerlijke Italiaanse likeur die bekendstaat om zijn nootachtige smaak en zoete afdronk. Het wordt gemaakt in de Piemonte-regio van Italië en is vernoemd naar broeder Angelico, een beroemde monnik uit de 18e eeuw. Frangelico wordt gemaakt van een basis van neutrale alcohol, waaraan verschillende ingrediënten worden toegevoegd om de kenmerkende smaak te creëren. Een van de belangrijkste ingrediënten is de hazelnoot, wat de likeur zijn nootachtige smaak geeft. Andere ingrediënten zijn onder meer cacao, vanille en koffie, die bijdragen aan de complexiteit van de smaak.

Frangelico likeur in de mix

Frangelico is veelzijdig en kan op verschillende manieren worden genoten. Het wordt vaak puur geserveerd, gekoeld of op kamertemperatuur. Het kan ook worden gebruikt in verschillende cocktails en koffiedranken. Populaire dranken die Frangelico bevatten, zijn onder andere de "Frangelico & Coffee" en de "Nutty Irishman."

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter biedt Frangelico je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Frangelico

Frangelico komt uit Italië en heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot de 17e eeuw. Het recept voor deze likeur is ontstaan in het klooster van Piedmont, Italië, waar monniken experimenteerden met ingrediënten en smaken. Deze Italiaanse likeur is geliefd over de hele wereld en staat bekend om zijn kwaliteit en smaak. De basis van Frangelico bestaat uit Tonda Gentile-hazelnoten die groeien in de regio Piemonte in Italië. Deze hazelnoten worden geroosterd om hun smaak te versterken voordat ze worden gemengd met andere natuurlijke ingrediënten om de likeur te creëren.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Frangelico
Land Italië
Artikelnummer 20170503G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op