Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Franschhoek Cellars Wijnen

8 producten
Foto-tabel Lijst
Sorteer op

Franschhoek Cellar

Franschhoek Cellar wijn kopen bij Budgetwijnen

Bent op zoek naar heerlijke Zuid-Afrikaanse wijn voor een scherpe prijs? Zoek dan niet verder en proef de Franschhoek Cellar Wijn bij Budgetwijnen. Bestel eenvoudig en voordelig uw Finca Milena wijn bij Budgetwijnen.

Franschhoek Cellars Baker Station Shiraz

De Franschhoek Cellars Baker Station Shiraz is ontworpen door de architect Sir Herbert Baker. De wijn heeft in de geur en smaak interessante aroma’s van peper en specerijen. Het is een perfecte match bij gerechten zoals pittige worst, gerookt vlees, wild en rijpe kaassoorten. Proef het zelf!

Wijnhuis Franschhoek Cellar

300 Jaar geleden zijn de Franse Hugenoten voor het eerst met de condities van Franschhoek in aanraking gekomen. Lange hete zomers, in de winter overvloedige regen, bergachtig landschap, en alluviale zandstenen grond. In 1945 zijn er 37 wijnmakers samen gaan werken in een grote coöperatie, in de loop van jaren is deze gegroeid tot 95 producenten en in 1984 perste ze 12000 ton druiven. Nu 30 jaar later zijn er enkele nieuwe actieve wijnkenners die samen goed zijn voor de productie van ongeveer 9000 ton per jaar. Deze druiven komen uit de gehele kust regio van de Kaap waarvan het overgrote deel uit Franschhoek. Ware ervaring, investering en enthousiasme van de wijnmaker Stephan Joubert zorgt er sinds 2007 voor dat de wijnen van Franschhoek cellar’s significant verbeterd zijn in kwaliteit en het fruit met zorg behandeld wordt.