Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

You're currently on:

Freixenet Cava

Freixenet is 's werelds beroemdste cava, vooral bekend van de karakteristieke zwarte 'Cordon Negro' fles. Al jaren is Freixenet wereldwijd de nummer 1 op het gebied van cavawijnen. Ook in Nederland is Freixenet de grootste en meest bekende mousserende wijn.

Freixenet is afkomstig uit het wijngebied Penedès Alta en Media ten noordwesten van Barcelona. De lichtsprankelende wijnen hebben 12% alcohol. Freixenet wordt geheel volgens de Méthode Traditionelle geproduceerd. Bij de productie worden traditionele regionale druivensoorten gebruikt: Xarel-lo, Macabeo en Parellada.

In Nederland hebben we Freixenet Cordon Negro (Seco), Freixenet Carta Nevada (Semi Seco), Freixenet Cordon Rosado (Seco) en de tot 'Best Cava of the World' verkozen Freixenet Elyssia in ons assortiment. Wij zijn enorm trots de Freixenet serie in ons assortiment te hebben.

Bestel Freixenet Cava nu makkelijk, voordelig en snel bij Budgetwijnen.nl

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Spoorstraat 14 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning