Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Geuting Wilde Hilde 0,70LTR

(0 reviews)

De Geuting Wilde Hilde is een heerlijke Sleedoornlikeur met Wodka. Joh. B Geuting. De landgoedstokerij van Joh. B. Geuting bestaat al 175 jaar. Geuting heeft veel jaren ervaring in het verbranden van hoogwaardige zongerijpte tarwe en reuzel.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Geuting Wilde Hilde 0,70 LTR

Geuting Wilde Hilde, een betoverende vruchtenlikeur met een dieprode kleur, vindt zijn oorsprong in Duitsland. Deze weelderige likeur, doordrenkt met de rijke essentie van Sleedoornbessen, is een heerlijke zoete verleiding. Geniet van de weelde van de natuurlijke smaken van sappige zwarte bessen, verpakt in elke slok. Met een alcoholpercentage van 18% biedt Geuting Wilde Hilde een perfect gebalanceerde combinatie van zoetheid en kracht. Laat je meenemen op een smaakvolle reis met deze Duitse vruchtenlikeur en ontdek de verrukkelijke wereld van Wilde Hilde. Proost op de overvloed van smaak!

Smaakvolle kenmerken flavoured vodka

Flavored vodka, ook wel bekend als gearomatiseerde vodka, is een categorie gedistilleerde drank die zich onderscheidt door zijn opvallende kenmerken. Het meest opvallende aspect van flavored vodka is natuurlijk de toegevoegde smaak, die kan variëren van fruitige aroma's zoals bessen, citrus en perzik tot complexere en exotische tonen zoals vanille, karamel, koffie, kruiden en zelfs chocolade.

Geuting

In Bocholt, vlak over de grens bij Dinxperlo, is sinds 1837 de Gutsbrennerei van Joh. B. Geuting gevestigd. Duitsland kent een lange traditie van Gutsbrennereien. Dit zijn kleine dikwijls op het platteland voorkomende distilleerderijen gevestigd op een fraai landgoed of herenboerderij. De ambachtelijke stokerij en distilleerderij van Geuting is een begrip geworden voor kwaliteit in likeuren en gedistilleerd en wordt door de kenner zeer gewaardeerd. Al meer dan 170 jaar!

Ontdek ook de overige dranken van Geuting.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Geuting
Land Duitsland
Artikelnummer 20170666F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op