Godet Antarctica Icy White 1,75LTR

Godet Antarctica Icy White is gemaakt ter ere van de prestatie en geïnspireerd door de zuiverheid, uitzonderlijke schoonheid van de Antarctische wateren. De smaak is zacht en vol, fijn en elegant, ijzig origineel. Bewaar de fles in de vriezer. Serveer ijskoud in een shot- of cognacglas.
€ 84,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20171250

Godet Antarctica Icy White 1,75LTR

Godet Antarctica Icy White is gemaakt ter ere van de prestatie en geïnspireerd door de zuiverheid, uitzonderlijke schoonheid van de Antarctische wateren. De smaak is zacht en vol, fijn en elegant, ijzig origineel. Bewaar de fles in de vriezer. Serveer ijskoud in een shot- of cognacglas. 

Cognac Godet 

Vanaf het jaar 1730 is de van oorsprong Nederlandse familie Godet gevestigd in La Rochelle en in het jaar 1782 is de firma 'Godet Frères' opgericht. De familie Godet hield zich in eerste instantie bezig met de verkoop van wijn en legde zich van daaruit meer en meer toe op de productie van cognac. De rijke historie van het bedrijf (15 generaties) komt ook tot uiting in de voorraad van het bedrijf. Godet Cognac heeft een ongekende grote voorraad aan vintages. Tijdens de Tweede Wereldoorlog confisqueerden de Nazi's, tot groot ongenoegen van de hele AOC Cognac streek, de mooiste en oudste cognacs. Deze pareltjes werden naar Duitsland getransporteerd met als gevolg dat de meeste cognachuizen na de oorlog geen vintages meer konden aanbieden. 

Meer informatie
Categorie Witte wijn
Inhoud 1,75 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Godet
Land Frankrijk
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Godet Antarctica Icy White 1,75LTR
Uw waardering