Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Gorbatschow Platinum 0,70LTR

(0 reviews)

De Gorbatschow Platinum is de beste en meeste bekend wodka van Gorbatschow. De wodka is gemaakt van graan en schoon water. De wodka is vier keer gefilterd. Het alcoholpercentage van deze wodka is 44%. 

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Gorbatschow Platinum is de beste en meeste bekend wodka van Gorbatschow. De wodka is gemaakt van graan en schoon water. De wodka is vier keer gefilterd. Het alcoholpercentage van deze wodka is 44%. De wodka heeft een onnavolgbare zachte smaak die geschikt is voor elk moment. De wodka is volledig helder en zuiver met een bijzondere neus. De wodka heeft in de mond een notitie van graan. De afdronk is warm en natuurlijk.

Gorbatschow Vodka

Gorbatschow Vodka wordt volgens traditioneel recept geproduceerd en gefilterd tijdens een tijdrovend een betoverend proces. Met een glaasje Gorbatschow is het ijskoud genieten. Dit drankmerk is de meest geconsumeerde Vodka in Duitsland. Het alcoholgehalte verschilt tussen de blauwe en de zwarte variant, zo heeft de blauwe variant 37,5% en de zwarte variant 50% alcohol. Het is de klassieke gebottelde Vodka.

Maak ook kennis met de overige dranken van Gorbatschow Vodka

Meer informatie
Soort Premium Vodka
Merk Gorbatschow
Land Duitsland
Artikelnummer 20170291
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op