Gordon's London Dry Gin 0,70LTR

Gordon's London Dry Gin bestaat vanaf 1769 en is opgericht door de heer Alexander Gordon. Hij wou heel graag een goede gin maken. De gin moest zo goed worden dat het de familienaam kon dragen.
Normale prijs € 12,95 Speciale prijs € 11,90
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170171

Gordon’s London Dry Gin

Gordon's London Dry Gin bestaat vanaf 1769 en is opgericht door de heer Alexander Gordon. Hij wou heel graag een goede gin maken. De gin moest zo goed worden dat het de familienaam kon dragen. De gin moest een combinatie worden van gedistilleerde granendrank en plantaardige producten. Om de puurheid te kunnen garanderen werd het product drie keer gedistilleerd. De Gordons Gin is de beste verkochte London Dry Gin. De gin is prima te mixen met tonic en een partje van limoen. Deze Gin is heerlijk om samen met vrienden van te genieten.

 

Gordon’s Gin

Alexander Gordon begon in 1769 met de bouw van een distilleerderij in Southwark, Londen, die bekend staat om zijn uitstekende, schone watervoorziening. Daarna beheerde hij de kunst van het distilleren van een gin van hoge normen die bij iedereen vertrouwd was. Vandaag de dag is Gordon's 's werelds nummer één bestverkochte Gin. Gorden Gin won vier Royal Warrants en daarnaast een indrukwekkende selectie van internationale gin prijzen. Al vele jaren wordt Gordon Gin over de hele wereld geëxporteerd en heeft het vandaag de dag de status van werelds favoriete Gin verdiend.

Maak ook kennis met de overige dranken van Gordon's Gin.

Meer informatie
Categorie Fris & Citrus
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 37%
Merk Gordon's
Land Schotland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Gordon's London Dry Gin 0,70LTR
Uw waardering