Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Gorter Oude Jenever 1LTR

(0 reviews)
Gorter Oude Jenever heeft een zoete smaak waar mout en zoethout goed te herkennen zijn. Alle ingrediënten als anijs, gember, vanille, zoethout en peper zijn goed gebalanceerd. Er is geen overheersing van bepaalde ingrediënten.
minus plus
  • Koop 6 voor € 16,20
  • Koop 12 voor € 15,60
  • Koop 18 voor € 15,30
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Gorter Oude Jenever 1LTR

Gorter Oude Jenever, gepresenteerd in een royale 1-liter fles, is een ambachtelijke Nederlandse jenever die de rijke traditie van het vakmanschap weerspiegelt. Deze jenever biedt een diepgang van smaak en een nostalgische reis naar de authentieke Nederlandse jenevercultuur.

Nederlandse Jenever met Diepgang

Gorter Oude Jenever ondergaat een traditioneel distillatieproces dat vakmanschap en erfgoed combineert. Gemaakt van hoogwaardige moutwijn, onthult deze jenever de rijkdom van authentieke Nederlandse distillatietechnieken. De jenever onderscheidt zich door zijn rijke en volle smaakprofiel. Verwacht een harmonieuze mix van moutwijn, jeneverbes en subtiele kruiden die de mond vullen met complexiteit en diepgang. De afdronk van Gorter Oude Jenever is nostalgisch en blijvend. De warme tonen van jeneverbes en kruiden blijven nagloeien, waardoor een bevredigende herinnering aan ambachtelijk vakmanschap ontstaat.

Smaakvolle kenmerken Oude Jenever

Oude jenever wordt gekenmerkt door een rijke en volle smaak met tonen van jeneverbessen, kruiden en specerijen. Het heeft een lichte zoetheid en een zachte bitterheid die perfect in balans is. Oude jenever heeft een heldere en complexe smaak die zowel puur als in cocktails tot zijn recht komt. De kleur van oude jenever varieert van lichtgeel tot goudbruin, afhankelijk van de rijpingsduur en de gebruikte botanicals. Het heeft een aangename textuur en een verfijnde afdronk, waardoor elke slok een genot is voor de zintuigen.

Gorter

Gorter uit Schiedam bestaat sinds 1816. Gorter is een goed alternatief met zeer goede kwaliteit, tegen en scherpe prijs. Gorter is een paraplumerk voor diverse spirits, waaronder Beerenburg, Gebeide Jonge Jenever, Inmaakbrandewijn, Jonge Jenever, Oude Genever, Vieux, Wodka, Maltky, Likeuren en Triple Sec. Ontdek ook de overige dranken van Gorter.

Meer informatie
Soort Oude Jenever
Merk Gorter
Land Nederland
Artikelnummer 20170973F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op