Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Gosling's Family Reserve Rum 0,70LTR

(0 reviews)

Gosling’s Family Reserve Rum is een “Dark Rum”. Deze rum wordt van dezelfde mix gemaakt, als de Gosling’s Black Seal. Deze variant wordt alleen een stuk langer gerijpt op gebruikte bourbon vaten. De smaak heeft tonen van rook en hout met diverse hints van noten en tabak.

minus plus
  • Koop 6 voor € 58,80
  • Koop 12 voor € 58,20
  • Koop 18 voor € 57,60
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Gosling’s Family Reserve Rum

Gosling’s Family Reserve Rum is een speciale editie van Gosling’s. Deze “Dark Rum” heeft meer dan 16 jaar gerijpt op gebruikte bourbonvaten. Gosling’s Family Reserve wordt gemaakt van dezelfde mix als Gosling’s Black Seal. Deze rijpt alleen veel langer dan de Black Seal variant. Deze donkere rum heeft zachte tonen van rook en hout met volle hints van tabak en geroosterde noten.

Exclusieve Duik in Bermudiaanse Rijpheid

Goslings Family Reserve Rum, gepresenteerd in een exclusieve 0,70-liter fles, nodigt je uit voor een onvergetelijke reis naar de diepste schatten van Bermudiaanse rijpheid. Deze premium rum, gecreëerd ter ere van de rijke erfenis van de Goslings-familie, belichaamt de hoogste vorm van ambacht en verfijning. Goslings Family Reserve Rum is een meesterwerk in beperkte oplage, met elke fles genummerd en handgevuld. Dit exclusieve karakter voegt een extra dimensie toe aan de algehele ervaring. De rum ondergaat een uitzonderlijk rijpingsproces dat plaatsvindt in donkere kelders, verrijkt met eikenhouten vaten. Dit resulteert in een complexe smaak diep doordrenkt met lagen van vanille, toffee, en subtiele kruidige nuances.

Gosling’s Family Reserve Rum puur genieten

De heerlijke smaak van Gosling’s Family Reserve komt het best tot zijn recht wanneer het puur of “on the rocks” gedronken wordt. Dompel jezelf onder in de weelde van Goslings Family Reserve Rum. Een exclusieve ervaring die de rijke geschiedenis van de Goslings-familie in elke slok viert. Proost op uitzonderlijke Bermudiaanse rijpheid!

Gosling's Rum

Het verhaal van Gosling’s rum begint wanneer in 1806 James Gosling onderweg naar Amerika, met aan boord 10.000 pond aan goederen vanwege zeer slecht weer moet aanmonsteren bij de dichtstbijzijnde haven in Bermuda. Eenmaal daar kan hij niet meer wegkomen en zet dus maar een winkel op St. Georges’s. Pas in 1824 gaat hij terug naar Engeland. Daar gaat hij de rum verkopen die hij mee heeft gebracht uit Bermuda. Deze was gebotteld in oude Champagne flessen. En om de kosten zo laag mogelijk te houden, werd deze afgesloten door ze in zwarte wax te dopen. Zo ontstond dit merk 'Black Seal rum.

Maak ook kennis met de overige dranken van Gosling's Rum. 

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Gosling's
Land Bermuda
Artikelnummer 20170085G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op