Gospel Dutch Gin 0,70LTR

Gospel Dutch Gin wordt geproduceerd sinds 2015 door Jopen. Het proces is volledig toevertrouwd aan meester distallateur Freddie-Talbot-Ponsonby. Freddie werkt met veel enthousiasme, vakmanschap en kennis aan de creatie van nieuwe smaken. De distillaten zijn van zeer hoge kwaliteit.
Normale prijs € 34,95 Speciale prijs € 29,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170175

Gospel Dutch Gin wordt geproduceerd sinds 2015 door Jopen. Het proces is volledig toevertrouwd aan meester distallateur Freddie-Talbot-Ponsonby. Freddie werkt met veel enthousiasme, vakmanschap en kennis aan de creatie van nieuwe smaken. De distillaten zijn van zeer hoge kwaliteit. De gin heeft op de tong het aardse van de pastinaak met een zeer zachte afdronk. Het kruidige karakter van de paradijszaad komt prima tot zijn recht. Dit resulteert in een droge aardse smaak met een zachte, kruidige afdronk. 

Gospel Gin

In het hartje van Hoofddorp vind je de thuisbasis van Gospel. Gesitueerd in de oudste aangelegde kerk van Haarlemmermeer. Terug in de tijd, naar de negentiende eeuw, toen de bouw van de Nederlandse Hervormde Kerk in Hoofddorp in volle gang was. 1858, na de drooglegging van de Haarlemmermeerpolder, werd er een Nederlandse Hervormde Kerk geopend.

Maak ook kennis met de overige dranken van Gospel Gin

Meer informatie
Categorie Zacht & Zoet
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 41%
Merk Gospel
Land Nederland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Gospel Dutch Gin 0,70LTR
Uw waardering