Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Graham Beck

4 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 22,79 Normale prijs € 26,20
Speciale prijs € 23,69 Normale prijs € 27,25
Speciale prijs € 15,19 Normale prijs € 17,45
Speciale prijs € 15,19 Normale prijs € 17,45

Graham Beck

Graham Beck: De Koninklijke Wijnmakerij van Zuid-Afrika

Graham Beck is de onbetwiste grootheid onder de wijnmakers van Robertson, Zuid-Afrika. De naam van deze wijnmakerij draagt de nalatenschap van zijn oprichter, die ooit bekend stond als "De koning van de Zuid-Afrikaanse mousserende wijnen". In 1990 heeft hij de wijnmakerij opgericht op een prachtige locatie, gelegen op slechts 10 km afstand van Robertson.

Graham Beck heeft een indrukwekkende reputatie opgebouwd dankzij zijn ongeëvenaarde expertise in het produceren van mousserende wijnen. Met ongeëvenaarde toewijding en vakmanschap creëert het team van Graham Beck wijnen van buitengewone kwaliteit, die bekend staan om hun verfijning en elegantie.

Gelegen te midden van de adembenemende schoonheid van het Zuid-Afrikaanse landschap, strekt de wijnmakerij van Graham Beck zich uit over uitgestrekte wijngaarden die gedijen onder het gunstige klimaat en de vruchtbare bodems van de regio. De wijngaarden worden met zorg en passie beheerd om de perfecte druiven te verkrijgen die de basis vormen voor de prachtige wijnen van Graham Beck.

De Graham Beck Brut Zero

Graham Beck staat hoog aangeschreven als producent van uitmuntende sparkling wijnen, en de Graham Beck Brut Zero vormt hierop geen uitzondering. Deze voortreffelijke sparkling wijn wordt vervaardigd in de befaamde wijnstreek Robertson, gelegen in het hart van Zuid-Afrika.

De Graham Beck Brut Zero is een zorgvuldig samengestelde blend van geselecteerde Chardonnay- en Pinot Noir-druiven. Het resultaat is een verfijnde smaakervaring die bruisend en opwekkend is. De wijn onthult een sublieme harmonie tussen fruitige nuances en levendige zuren, waardoor het een voortreffelijke metgezel is bij aperitieven, digestieven en culinaire hoogstandjes.

Elke fles Graham Beck Brut Zero heeft een inhoud van 75 cl, wat gelijk staat aan ongeveer zes glazen wijn. Voor degenen die willen genieten van deze uitmuntende sparkling wijn, is het mogelijk om deze te bestellen in een meervoud van zes flessen. Met zijn sprankelende karakter en ongeëvenaarde kwaliteit belichaamt de Graham Beck Brut Zero de passie en vakkundigheid die kenmerkend zijn voor dit vooraanstaande wijnhuis.