Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Grand-Marnier Cordon Rouge 0,70LTR

(0 reviews)

De Grand-Marnier Cordon Rouge is een heerlijke cognac dat gemengd is met de essentie van sinaasappelschillen. De cognac is zes maanden lang gerijpt in eikenhouten vaten. 

  • Koop 6 voor
    € 22,95
  • Koop 12 voor
    € 22,30
  • Koop 18 voor
    € 22,00
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Grand-Marnier Cordon Rouge 0,70 LTR 

Grand-Marnier Cordon Rouge is een verfijnde likeur die zijn oorsprong vindt in Frankrijk. De basis van deze likeur is fijne Franse cognac, gecombineerd met de schillen van wilde sinaasappels en suiker. Dit zorgt voor de complexe smaken en aroma's waar de likeur bekend om staat. Proef de Franse grandeur met Grand-Marnier Cordon Rouge en laat je betoveren door de heerlijke smaak en het onmiskenbare aroma van deze bijzondere likeur. Het is een echte klassieker die nooit uit de mode raakt.

De Franse Liqueur van Elegantie

Met zijn lange geschiedenis en uitmuntende kwaliteit heeft Grand-Marnier Cordon Rouge wereldwijde erkenning gekregen en wordt het beschouwd als een van de meest prestigieuze likeuren ter wereld. Het is een veelzijdige drank die zowel liefhebbers van sterke drank als culinaire fijnproevers aanspreekt. Deze likeur is een meesterwerk van smaak, met fruitige tonen van sinaasappel die harmonieus samenkomen met subtiele hints van vanille en eikenhout. 

Franse likeuren behoren tot enkele van 's werelds meest verfijnde en gewaardeerde likeuren. Frankrijk staat bekend om zijn rijke geschiedenis en traditie van likeurbereiding, en er zijn talloze heerlijke Franse likeuren om van te genieten. Franse likeuren vertegenwoordigen de diversiteit en de rijke traditie van likeurbereiding in Frankrijk. Ze worden vaak gebruikt om heerlijke cocktails te maken en kunnen ook puur worden genoten.

Grand-Marnier Cordon Rouge puur of in de mix

Grand-Marnier Cordon Rouge wordt vaak gedronken als aperitief, puur of in cocktails, maar het is ook een populair ingrediënt in de haute cuisine. De likeur heeft een tijdloze elegantie en een rijke, fruitige smaak met subtiele hints van vanille en eikenhout.

Gran-Marnier

Grand-Marnier Cordon Rouge wordt geproduceerd in Frankrijk, waar het zijn oorsprong vindt. Het geheime recept combineert fijne cognac met de essentie van wilde sinaasappelschillen en een vleugje suiker, wat resulteert in een buitengewoon evenwichtige en verfijnde likeur. 

Meer informatie
Soort Mix
Merk Grand Marnier
Land Frankrijk
Artikelnummer 20170518G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op