Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Green Mark Vodka 1LTR

(0 reviews)

De Green Mark Vodka is gedistilleerd en gebotteld in de Topaz-distilleerderij in de Russische stad Pushkino, elke fles Green Mark wordt individueel genummerd om de authenticiteit te waarborgen. De wodka heeft aroma’s van vers gebakken brood met in de smaak een subtiele zoetheid.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Green Mark Vodka is gedistilleerd en gebotteld in de Topaz-distilleerderij in de Russische stad Pushkino, elke fles Green Mark wordt individueel genummerd om de authenticiteit te waarborgen. De wodka heeft aroma’s van vers gebakken brood met in de smaak een subtiele zoetheid. De wodka word gedestilleerd van de beste wintertarwe en van kristalhelder bronwater. De kwaliteit en zuiverheid van deze wodka is uitmuntend.

Green Mark Vodka

Green Mark Traditional is een wodka die nog stamt uit de Sovjet tijd, toen werd de productie van Russische wodka strikt gereguleerd om een zo hoog mogelijke kwaliteit te verzekeren. De drank van Green Mark is volledig helder en de fles heeft enkele kleine, leuke details die de liefhebbers van wodka vast en zeker zullen kunnen waarderen. Een kwaliteitswodka uit Rusland, een wodka met een zachte en pure smaak.

Maak ook kennis met de overige dranken van Green Mark Vodka

Meer informatie
Soort Vodka
Merk Green Mark
Land Rusland
Artikelnummer 20170294
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op