Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Greenall's London Dry 0,70LTR

(0 reviews)
The Greenall's Lonodn Dry is de originele gin van het geheime recept van Greenall. Het recept wordt in slechts 7 Distillers afgelverd in de distilleerderij.
minus plus
  • Koop 6 voor € 16,35
  • Koop 12 voor € 15,75
  • Koop 18 voor € 15,45
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

The Greenall's London Dry

The Greenall's London Dry is de originele gin van het geheime recept van Greenall. Het recept wordt in slechts 7 Distillers afgelverd in de distilleerderij. Deze gin is een geheime mix van 8 botanicals en geeft een klassieke London Dry Gin met rijke juniper notities. De gin is perfect in evenwicht tussen kruiden en citrus. 

Britse Klassieker in een Fles

Greenall's London Dry Gin, gehuld in een klassieke 0,70-liter fles, vertegenwoordigt de tijdloze traditie van Britse distillatie. Als een van de oudste gin-producenten in Engeland, belichaamt Greenall's vakmanschap en een onberispelijke smaak die de tand des tijds heeft doorstaan. Greenall's London Dry Gin wordt gevierd om zijn uitgebalanceerde combinatie van botanicals. Jeneverbes, koriander, citroenschil en andere zorgvuldig geselecteerde kruiden vormen samen een harmonieuze melodie van smaken. Verwacht een frisse en heldere smaakervaring bij elke slok. De dominante jeneverbes wordt vergezeld door verfijnde citrustonen, waardoor een gin ontstaat die zowel levendig als verkwikkend is.

Greenall's London Dry Gin in de mix

Greenall's London Dry Gin is een veelzijdige metgezel in de wereld van cocktails. Van de klassieke Gin & Tonic tot verfijnde Martinis, deze gin voegt een vleugje Britse elegantie toe aan elke creatie. Geniet van een zachte afdronk die de smaakpapillen streelt. De subtiele kruidige tonen en een hint van citrus blijven hangen, waardoor een verfrissende nasmaak ontstaat.

Greenall's Gin

De distilleerderij in Warrington is de thuisbasis van de oudste gin-distilleerders van Groot-Brittannië, waar elke gin vakkundig met de hand gemaakt wordt. De prachtige koperen stills zitten in de onlangs gerenoveerde Greenall’s Distillery, begin 2017 voltooid. De traditie wordt gecombineerd met innovatie; de beste natuurlijk gedroogde botanica worden nog steeds met de hand toegevoegd en ze controleren voortdurend elke batch om constantie van de smaak te verzekeren.

Maak ook kennis met de overige dranken van Greenall's Gin

Meer informatie
Soort Fris & Citrus
Merk Greenall's
Land Verenigd Koninkrijk
Artikelnummer 20170176F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op