Grey Goose Vodka 0,70LTR

De Grey Goose Wodka heeft een hoog niveau vakmanschap. De ontwikkeling van het geweldige ontwerp en de verdere kenmerken van deze wodka zijn het gevolg van buitengewone passie voor het maken van wodka’s. Hierbij is het altijd streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit.
€ 31,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170295

Grey Goose vodka

De Grey Goose Wodka heeft een hoog niveau vakmanschap. De ontwikkeling van het geweldige ontwerp en de verdere kenmerken van deze wodka zijn het gevolg van buitengewone passie voor het maken van wodka’s. Hierbij is het altijd streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Het is een aanrader voor iedere wodka liefhebber. Het is een elegante wodka met een heerlijke zachte smaak.

 

Grey Goose

Grey Goose Vodka is een Franse Vodka die wordt geproduceerd met kennis van zaken. Deze Vodka wordt maar liefst vijf keer gedistilleerd, wat zorgt voor een unieke zachte smaakbeleving. Ze danken die kennis van het distilleren aan verschillende grote cognac distilleerderijen. Onder de Vodka's is Grey Goose een heus statussymbool. Er wordt tijdens het proces gebruik gemaakt van enkel hoogwaardige kwaliteitsingrediënten en wordt er naar eigen zeggen sinds 1997 "premium" Vodka gecreëerd met een ongeëvenaarde kwaliteit. Het hoofddoel van Grey Goose is het produceren van een luxe Vodka die een verfijnder smaak en zachtheid heeft dan andere merken.

 

Grey Goose productie

De Vodka wordt vervaardigd met 100% natuur zuiver bronwater en granen uit Picardië. Er wordt gebruik gemaakt van een modern filtersysteem van koper, dit zorgt ervoor dat onzuiverheden uit het product worden gehaald en dat de Vodka zacht is van smaak. De heerlijke smaken komen naar boven en kunnen het beste omschreven worden als fris en zoet. Deze Vodka is uitermate geschikt om "on the rocks" te drinken of te gebruiken in mixed drinks en cocktails.

Maak ook kennis met de overige Wodka van Grey Goose.

Meer informatie
Categorie Premium Vodka
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Grey Goose
Land Frankrijk
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Grey Goose Vodka 0,70LTR
Uw waardering