Grey Goose Vodka 1,5LTR

De Grey Goose Wodka heeft een hoog niveau vakmanschap. De ontwikkeling van het geweldige ontwerp en de verdere kenmerken van deze wodka zijn het gevolg van buitengewone passie voor het maken van wodka’s. Hierbij is het altijd streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

€ 82,50
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170296

De Grey Goose Wodka heeft een hoog niveau vakmanschap. De ontwikkeling van het geweldige ontwerp en de verdere kenmerken van deze wodka zijn het gevolg van buitengewone passie voor het maken van wodka’s. Hierbij is het altijd streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Het is een aanrader voor iedere wodka liefhebber. Het is een elegante wodka met een heerlijke zachte smaak. De wodka is afkomstig uit Frankrijk, en wordt gedestilleerd in het plaatsje cognac. De wodka is gemaakt van Franse wintertarwe. Het merk werd in 2004 verkocht aan Bacardi voor €2,2 miljard. De wodka is vooral populair in Noord-Amerika, waar de wodka gezien wordt als “Premium Brand”.

Grey Goose

Grey Goose Vodka is een Franse Vodka die wordt geproduceerd met kennis van zaken. Deze Vodka wordt maar liefst vijf keer gedistilleerd, wat zorgt voor een unieke zachte smaakbeleving. Ze danken die kennis van het distilleren aan verschillende grote cognac distilleerderijen. Onder de Vodka's is Grey Goose een heus status symbool. Er wordt tijdens het proces gebruik gemaakt van enkel hoogwaardige kwaliteitsingrediënten en wordt er naar eigen zeggen sinds 1997 "premium" Vodka gecreëerd met een ongeëvenaarde kwaliteit. Het hoofddoel van Grey Goose is het produceren van een luxe Vodka die een verfijnder smaak en zachtheid heeft dan andere merken.

De Vodka wordt vervaardigd met 100% natuur zuiver bronwater en granen uit Picardie. Er wordt gebruik gemaakt van een modern filtersysteem van koper, dit zorgt ervoor dat onzuiverheden uit het product worden gehaald en dat de Vodka zacht is van smaak. De heerlijke smaken komen naar boven en kunnen het beste omschreven worden als fris en zoet. Deze Vodka is uitermate geschikt om "on the rocks" te drinken of te gebruiken in mixed drinks en cocktails. 

Maak ook kennis met de overige wodka van Grey Goose

Meer informatie
Categorie Premium Vodka
Inhoud 1,5 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Grey Goose
Land Frankrijk
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Grey Goose Vodka 1,5LTR
Uw waardering