Grey Goose Vodka 4,5LTR

De Grey Goose Vodka van hoge kwaliteit wordt gemaakt in de beroemde Cognacregio van West-Frankrijk. De lange ervaring, de kennis van Cognac uit de omgeving en de bijzondere visie op wodkaproductie leiden tot uitstekende premium wodka. Grey Goose staat niet voor niets op de lijst van "De lekkerste wodka ter wereld". Elke stap van de productie draagt bij aan dit resultaat. Drink Grey Goose lekker puur, met ijs of als ingrediënt in een heerlijke cocktail.
€ 339,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170297

Grey Goose

De Grey Goose Vodka van hoge kwaliteit wordt gemaakt in de beroemde cognacregio van West-Frankrijk. De lange ervaring, de kennis van Cognac uit de omgeving en de bijzondere visie op wodkaproductie leiden tot uitstekende premium wodka. Grey Goose staat niet voor niets op de lijst van "De lekkerste wodka ter wereld". Elke stap van de productie draagt bij aan dit resultaat. Drink Grey Goose lekker puur, met ijs of als ingrediënt in een heerlijke cocktail.

 

Productie Grey Goose

De productie van Grey Goose begint met 100% van het beste Franse graan uit de Beauce’’ regio van Frankrijk. Grey Goose wordt vijf keer gedistilleerd en elke distillatie maakt de Grey Goose Vodka zachter en verfijnder. Na distillatie wordt schoon bronwater toegevoegd, op natuurlijke wijze gefilterd door kalksteen. Op deze manier bereikt wodka een hoge kwaliteit sterkte met optimale smaak.

De elegante smaak van Grey Goose is de ultieme weerspiegeling van de fijne korrel die is gebruikt. Het aroma is een beetje zoet en de smaak is zacht en vol. De premium uitstraling van de verpakking komt overeen met de hoge kwaliteit van de gebottelde drank. Grey Goose is het perfecte cocktailingrediënt en is een van de meest gewilde en snelst groeiende super premium wodka's ter wereld.

Meer informatie
Categorie Premium Vodka
Inhoud 4,5 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Grey Goose
Land Frankrijk
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Grey Goose Vodka 4,5LTR
Uw waardering