Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Grimani

4 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 11,95 Normale prijs € 13,75
Speciale prijs € 13,95 Normale prijs € 16,05
Speciale prijs € 11,95 Normale prijs € 13,75
Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 11,45

Grimani

Tenuta Grimani: een erfgoed van excellentie in biologische wijnen

Gelegen in het schilderachtige Roncà, te midden van het betoverende landschap van Soave, is Tenuta Grimani een vooraanstaand wijnhuis dat bekend staat om zijn voortreffelijke wijnen. Gelegen in een heuvelachtig gebied met een vulkanische oorsprong en rijke basaltbodems, omarmt Tenuta Grimani een uitgebreid scala aan druivensoorten, waaronder Pinot Grigio, Garganega, Traminer en Prosecco Rosé. Wat deze wijnen echt onderscheidt, is hun opmerkelijk aromatisch karakter en minerale ondertoon.

Met trots wordt Tenuta Grimani beheerd door een hechte familie, bestaande uit vader, moeder, dochter en zoon. Geworteld in een sterke toewijding aan biologische landbouwpraktijken en duurzaamheid, streven ze ernaar om wijnen van de hoogste kwaliteit te produceren. Momenteel bevindt Tenuta Grimani zich in het conversieproces naar volledige biologische certificering, waarbij reeds twee van hun wijnen het BIO-keurmerk dragen.

Grimani Wijnen: een passie voor kwaliteit

Bij Grimani koesteren ze een diepe passie voor het creëren van hoogwaardige wijnen. De familietraditie en jarenlange ervaring in de wijnbouw resulteren in wijnen van uitmuntende kwaliteit. Grimani gelooft in het behoud van de traditionele wijnproductiemethoden die generaties lang zijn doorgegeven. Zij hechten veel waarde aan de natuurlijke elementen en het terroir, waardoor de wijnen een uniek karakter en een pure smaak krijgen.

Variëteit aan Verfijnde Wijnen

Bij Grimani streven ze ernaar om aan de voorkeuren van elke wijnliefhebber te voldoen. De wijncollectie omvat een breed scala aan variëteiten, waaronder frisse witte wijnen en verfijnde mousserende wijnen.