Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Hanappier Eau De Vie 0,70LTR

(0 reviews)

De Hanappier Eau De Vie 0,70 is een oude druivenbrandwijn uit Suriname in Zuid-Amerika. Het merk is eigendom van de wijndeskundigen van Calvet en wordt gebotteld door het bedrijf Suriname Alcoholische dranken. De producent beschrijft het als krachtig en welsprekend. De fles heeft een inhoud van 70 centiliter en een alcoholpercentage van 38%. 

minus plus
  • Koop 6 voor € 21,40
  • Koop 12 voor € 20,80
  • Koop 18 voor € 20,50
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Hanappier Eau De Vie 0,70 LTR

De Hanappier Eau De Vie 0,70 is een oude druivenbrandwijn uit Suriname in Zuid-Amerika. Het merk is eigendom van de wijndeskundigen van Calvet en wordt gebotteld door het bedrijf Suriname Alcoholische dranken. De producent beschrijft het als krachtig en welsprekend. De fles heeft een inhoud van 70 centiliter en een alcoholpercentage van 38%. Proef het nu zelf. 

Beroemde Brandy uit Suriname

Hanappier Eau De Vie, gepresenteerd in een verfijnde 0,70 literfles, brengt verfijnde vreugde in elke druppel. Deze Eau De Vie nodigt je uit om te genieten van een unieke en delicaat gedistilleerde spirit, gekenmerkt door subtiele aroma's en smaken. De 0,70 literfles waarin Hanappier Eau De Vie wordt gepresenteerd, straalt stijl en verfijning uit. De heldere fles laat de puurheid van de spirit zien en nodigt uit tot stijlvol genieten.

Surinamse Brandy

Surinaamse brandy, ook wel bekend als Surinaamse brandewijn, is een gedistilleerde drank die wordt geproduceerd in Suriname. Brandewijn is een algemene term voor gedistilleerde dranken die zijn gemaakt door de destillatie van gefermenteerde vruchtensappen of wijn. Het wordt vaak geassocieerd met producten die zijn gedestilleerd uit druiven, maar het kan ook verwijzen naar distillaten van andere vruchten. 

Meer informatie
Soort Mix
Merk Hanappier
Land Suriname
Artikelnummer 20170522G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op