Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Hausmann wijnen

6 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 5,15
Normale prijs € 5,95
Speciale prijs € 4,95
Normale prijs € 5,70

Duitse Hausmann wijnen

Hausmann: een gerenommeerd wijnhuis uit de Nahe regio

De Nahe regio is een prachtig wijngebied in Duitsland waar al meer dan 2000 jaar wijn wordt gemaakt. Hausmann is een gerenommeerd wijnhuis dat hier al jarenlang wijnen van hoge kwaliteit produceert. Hausmann is een gerenommeerd wijnhuis in de regio Nahe in Duitsland. Het klimaat en de bodemgesteldheid van de regio zijn ideaal voor het verbouwen van een verscheidenheid aan druivensoorten, waaronder Rivaner, Riesling en Pinot Noir.

Het wijnhuis staat bekend om zijn hoogwaardige wijnen, waarbij traditionele productiemethoden worden gecombineerd met moderne technologie. Het gebruik van duurzame en biologische wijnbouwmethoden staat hoog in het vaandel bij Hausmann. Het resultaat is een unieke selectie van wijnen met een eigen karakter en stijl.

Proef de verfrissende smaak van de Hausmann Rivaner Nahe

Een van de meest populaire wijnen van Hausmann is de Rivaner Nahe, een frisse en fruitige witte wijn die perfect is voor zomerse avonden. Deze wijn wordt geproduceerd van de Rivaner-druif, die ook bekend staat als Müller-Thurgau. De druiven worden met de hand geplukt en vervolgens gefermenteerd in roestvrijstalen tanks om de frisheid en fruitige aroma's te behouden.