Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Havana Club Anejo Especial 0,70LTR

(0 reviews)
Havana Club Anejo Especial Rum is een Cubaanse “Gold Rum”. Deze geblende rum is samengesteld uit diverse soorten Cubaanse rum die allemaal een minimale leeftijd van 5 jaar hebben.
minus plus
  • Koop 6 voor € 18,25
  • Koop 12 voor € 17,65
  • Koop 18 voor € 17,35
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Havana Club Anejo Especial

Havana Club Anejo Especial is een Cubaanse “Gold Rum”. Deze geblende rum is samengesteld uit diverse soorten Cubaanse rum die allemaal een minimale leeftijd van 5 jaar hebben. Door alleen de beste rum soorten te selecteren behoudt deze Havana Club rum zijn constante kwaliteit.

Een rum met een bijzonder tintje

Havana Club is een van 's werelds meest gevierde rummerken en is geworteld in het hart van Cuba. De rum wordt gemaakt in Santiago de Cuba, een stad die bekend staat om zijn rijke rumtraditie en vakmanschap. Havana Club Anejo Especial wordt gemaakt van een zorgvuldige mix van jonge en gerijpte rums, die vervolgens worden vermengd om de kenmerkende smaak van de rum te creëren. De rum wordt gerijpt in vaten die eerder werden gebruikt voor het rijpen van witte eikenhouten sherry. Deze rum heeft een unieke smaakprofiel met tonen van vanille, karamel, toffee en een vleugje eikenhout. Het heeft een rijke en zijdeachtige textuur met een aangename zoetheid.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter biedt Havana Club je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten. Havana Club Anejo Especial is een veelzijdige rum die zowel puur als in cocktails kan worden genoten. Probeer het in een klassieke Cuba Libre of een Mojito voor een authentieke Cubaanse ervaring.

Gold Rum

Gold rum, ook wel bekend als amber rum, is een type rum met een karakteristieke gouden tot amberkleurige tint. Deze kleur ontstaat meestal door het rijpingsproces van de rum in eikenhouten vaten, waar de vaten de rum van kleur voorzien en subtiele smaaknuances toevoegen. Gold rum heeft meestal een complexer smaakprofiel dan witte rum. Je kunt smaaktonen van vanille, karamel, eikenhout, noten en soms zelfs wat kruidigheid ervaren. Gold rum wordt vaak langer gerijpt dan witte rum, meestal tussen de drie en zeven jaar. Deze rijpingstijd draagt bij aan de smaak en kleur.

Havana Club Rum

De roots van Havana Club gaan terug tot 1878. Havana Club werd pas later als merk gelanceerd om de Cubaanse binnenlandse markt en de exportmarkten te veroveren. De merknaam refereert naar de oorsprong van de Cubaanse rum productie en de unieke sfeer van de hoofdstad Havana, waarmee het merk Havana Club zijn embleem aan dankt, de Giraldilla. De kunst van het rijpen en mixen van de premium Quality rums wordt al decennialang in stand gehouden. Maak ook kennis met de overige dranken van Havana Club Rum.

Meer informatie
Soort Gold rum
Merk Havana Club
Land Cuba
Artikelnummer 20170087G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op