Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Havana Club Anejo Especial Rum 1LTR

(0 reviews)
Havana Club is een merk dat twee concepten combineert: traditionele Cubaanse roots en het nachtleven, en biedt alleen de lekkerste rum. Havana Club Especial combineert de lichtheid van witte rum en het stevige aroma van donkere rum.
minus plus
  • Koop 6 voor € 24,10
  • Koop 12 voor € 23,45
  • Koop 18 voor € 23,15
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Havana Club Anejo Especial 1LTR

Havana Club Anejo Especial is een Cubaanse “Gold Rum”. Deze geblende rum is samengesteld uit diverse soorten Cubaanse rum die allemaal een minimale leeftijd van 5 jaar hebben. Door alleen de beste rum soorten te selecteren behoudt deze Havana Club rum zijn constante kwaliteit. Havana Club is een merk dat twee concepten combineert: traditionele Cubaanse roots en het nachtleven, en biedt alleen de lekkerste rum. Havana Club Especial combineert de lichtheid van witte rum en het stevige aroma van donkere rum. En zoals de naam al aangeeft, is het iets speciaals. Deze rum is een mix van witte rum met oude rum (tot vijf jaar oud) wat resulteert in een warme gouden rum, wat een goede basis is voor mixdrankjes.

Nog meer genieten met Havana Club Anejo Especial literformaat

Het literformaat van Havana Club Anejo Especial is een populaire keuze voor liefhebbers van de Cubaanse rum. Deze grotere fles biedt meer inhoud en is geschikt voor mensen die graag wat langer van hun rum willen genieten voordat ze een nieuwe fles moeten kopen. Havana Club Anejo Especial is een veelzijdige rum die zowel puur als in cocktails kan worden genoten. Probeer het in een klassieke Cuba Libre of een Mojito voor een authentieke Cubaanse ervaring.

Gold Rum

Gold rum, ook wel bekend als amber rum, is een type rum met een karakteristieke gouden tot amberkleurige tint. Deze kleur ontstaat meestal door het rijpingsproces van de rum in eikenhouten vaten, waar de vaten de rum van kleur voorzien en subtiele smaaknuances toevoegen. Gold rum heeft meestal een complexer smaakprofiel dan witte rum. Je kunt smaaktonen van vanille, karamel, eikenhout, noten en soms zelfs wat kruidigheid ervaren. Gold rum wordt vaak langer gerijpt dan witte rum, meestal tussen de drie en zeven jaar. Deze rijpingstijd draagt bij aan de smaak en kleur.

Havana Club 

Havana Club Rum staat wereldwijd bekend als een symbool van de rijke rumtraditie van Cuba. Met zijn wortels die teruggaan tot 1878 en een uniek productieproces dat nog steeds in Havana, Cuba, wordt uitgevoerd, belichaamt Havana Club de essentie van Cubaanse rum. Deze legendarische rum wordt gedistilleerd uit suikerrietmelasse en vervolgens gerijpt in eikenhouten vaten, waar het zijn unieke karakter ontwikkelt. Van de beroemde witte Havana Club Añejo 3 Años, perfect voor cocktails zoals de Mojito, tot de complexe en diepgaande Havana Club 7 Años, ideaal om puur van te genieten, Havana Club heeft voor elke rumliefhebber iets te bieden. Elke variant belichaamt de passie en toewijding van Cubaanse meester-distilleerders die de kunst van rumproductie tot in de perfectie beheersen.Geniet van de smaak van Cuba met Havana Club Rum. Of je nu een rumcocktail wilt maken of wilt ontspannen met een glas op zichzelf, Havana Club biedt een authentieke en onvergetelijke rumervaring die de ziel van Cuba weerspiegelt. Proef de traditie en vakmanschap in elke druppel Havana Club Rum.

Maak ook kennis met de overige dranken van Havana Club.

Meer informatie
Soort Gold rum
Merk Havana Club
Land Cuba
Artikelnummer 20170088G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op