Havana Club Selection de Maestros 0,70LTR

Havana Club Selection de Maestros is een heerlijke "Dark Rum". Deze amberkleurige rum heeft ongeveer 8 jaar gerijpt in witte eikenhouten vaten. Aroma's van kokosnoot, eikenhout en butterscotch komen uw neus binnen, wanneer de fles wordt geopend.
Normale prijs € 44,95 Speciale prijs € 41,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170091

Havana Club Selection de Maestros is een heerlijke "Dark Rum". Deze amberkleurige rum heeft ongeveer 8 jaar gerijpt in witte eikenhouten vaten. Aroma's van kokosnoot, eikenhout en butterscotch komen uw neus binnen, wanneer de fles wordt geopend. De rum heeft een zeer zachte smaak met tonen van milde kruiden, vanille en eikenhout. 

Havana Club 

De roots van Havana Club gaan terug tot 1878. Havana Club werd pas later als merk gelanceerd om de Cubaanse binnenlandse markt en de export markten te veroveren. De merknaam refereert naar de oorsprong van de Cubaanse rumproductie en de unieke sfeer van de hoofdstad Havana, waarmee het merk Havana Club zijn embleem aan dankt, de Giraldilla. De kunst van het rijpen en mixen van de premium quality rums wordt al deccenia lang in stand gehouden.

Maak ook kennis met de overige dranken van Havana Club

Meer informatie
Categorie Dark rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 45%
Merk Havana Club
Land Cuba
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Havana Club Selection de Maestros 0,70LTR
Uw waardering