Havana Club White Rum 3 Years Old 1LTR

Havana Club White Rum 3 Years Old is een heldere, witte rum. Deze rum wordt gemaakt in de distilleerderij van Havana Club in Cuba. Hij wordt 18 maanden gerijpt om zijn smaak te ontwikkelen. In de smaak zijn hints van cacao te bespeuren. Aroma's van vanille en karamel gaan gepaard met een licht alcoholische geur.
Normale prijs € 22,95 Speciale prijs € 18,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170093

Havana Club White 3YO is een heldere, witte rum. Deze rum wordt gemaakt in de distilleerderij van Havana Club in Cuba. Hij wordt 18 maanden gerijpt om zijn smaak te ontwikkelen. In de smaak zijn hints van cacao te bespeuren. Aroma's van vanille en karamel gaan gepaard met een licht alcoholische geur.

Havana Club Rum

De roots van Havana Club gaan terug tot 1878. Havana Club werd pas later als merk gelanceerd om de Cubaanse binnenlandse markt en de export markten te veroveren. De merknaam refereert naar de oorsprong van de Cubaanse rumproductie en de unieke sfeer van de hoofdstad Havana, waarmee het merk Havana Club zijn embleem aan dankt, de Giraldilla. De kunst van het rijpen en mixen van de premium quality rums wordt al deccenia lang in stand gehouden.

Maak ook kennis met de overige dranken van Havana Club Rum. 

Meer informatie
Categorie White rum
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Havana Club
Land Cuba
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Havana Club White Rum 3 Years Old 1LTR
Uw waardering