Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Hayman's Royal Dock Navy Gin 0,70LTR

(0 reviews)
Hayman's Royal Dock Navy Gin heeft een charismatische heldere en robuuste stijl met een ongeëvenaarde intensiteit. Maar ondanks het alcohol percentage van 57% is de Royal Dock Gin helemaal niet overweldigend.
minus plus
  • Koop 6 voor € 30,30
  • Koop 12 voor € 29,70
  • Koop 18 voor € 29,10
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Hayman's Royal Dock Navy Gin

Hayman's Royal Dock Navy Gin heeft een charismatische heldere en robuuste stijl met een ongeëvenaarde intensiteit. Maar ondanks het alcohol percentage van 57% is de Royal Dock Gin helemaal niet overweldigend. Er is een zekere gladheid, aangezien deze gin een prima combinatie is tussen juniper, koriander en Citrusgeuren. Deze Engelse gin is verankerd in traditie. Het is een fijne gin die langwerpige jenever en Citrusgeuren geeft.

Volle Smaak met Diepte

Verwacht een krachtig aromatisch profiel met jeneverbes in de voorhoede, aangevuld met warme specerijen, citrus en florale tonen. Deze harmonie van smaken creëert een gin die zowel robuust als verfijnd is. Het smaakprofiel van Royal Dock Navy Gin is vol en rijk, met diepte en complexiteit. Naast de klassieke jeneverbes zijn er tonen van koriander, zoethout en kruidnagel die samenkomen voor een memorabele ervaring.

Perfect voor Cocktails

Of het nu een klassieke Navy Strength Gin & Tonic is of een verfijnde martini, deze gin leent zich uitstekend voor diverse cocktails. De hogere alcoholsterkte, kenmerkend voor Navy Strength gins, zorgt ervoor dat de smaken goed tot hun recht komen.

De unieke kenmerken van gin

Het unieke en kenmerkende karakter van gin ontstaat door de infusie van jeneverbessen en andere botanicals tijdens het productieproces. Jeneverbessen, afkomstig van de jeneverbesstruik, spelen een centrale rol en vormen de essentie van gin. De bessen worden vermengd met een basisalcohol, vaak gemaakt van graan, en vervolgens gedistilleerd. Wat gin echter zo intrigerend maakt, is de toevoeging van verschillende botanicals, die variëren van kruiden en specerijen tot citrusvruchten, bloemen en zelfs wortels.

Hayman's Gin

Hayman's gin is een Brits familiebedrijf dat sinds 1863 nog steeds eigendom is van de familie. Christopher Hayman is op dit moment de eigenaar en kwam in 1969 bij het bedrijf. Toentertijd was hij verantwoordelijk voor het distillatieproces en de productie van onder andere Beefeater gin. Christopher heeft inmiddels meer dan 40 jaar ervaring met gin en bekleed momenteel een aantal toonaangevende functies waaronder het voorzitterschap van WSET.

Maak ook kennis met de overige dranken van Hayman's Gin

Meer informatie
Soort Fleurig & Floraal
Merk Hayman's
Land Verenigd Koninkrijk
Artikelnummer 20170181F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op