Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Hayman's Sloe Gin 0,70LTR

(0 reviews)
Hayman's Sloe Gin is gemaakt aan de hand van een lang familierecept. De gin heeft een robijnrode kleur die uitbarstelt in gladde en intense fruitgeuren. Je moet deze gin echt proeven om het te geloven. Een Verfijnde Sloe Gin met een Fruitige Twist!
minus plus
  • Koop 6 voor € 23,55
  • Koop 12 voor € 22,95
  • Koop 18 voor € 22,65
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Hayman's Sloe Gin 0,70LTR

Hayman's Sloe Gin is gemaakt aan de hand van een lang familierecept. De Engelse gin heeft een robijnrode kleur die uitbarstelt in gladde en intense fruitgeuren. Je moet deze gin echt proeven om het te geloven. De gin heeft intens pluimachtige aroma’s, hints van amandel en een heerlijke fruitige smaak komen allemaal samen in een perfecte balans. Bij het drinken van deze gin ervaar je de complexe afwerking en de heerlijke warmte die bij je blijft. De gin is prima te combineren met limoen, of met mousserende wijn voor iets meer speciaals.

Een Verfijnde Sloe Gin met een Fruitige Twist

Hayman's Sloe Gin, gepresenteerd in een elegante 0,70 literfles, is een meesterlijke creatie die de rijke traditie van Sloe Gin nieuw leven inblaast. Dit brouwsel combineert de traditionele ginbasis met sappige sleedoornbessen, wat resulteert in een heerlijk fruitige en veelzijdige drank. De toevoeging van sleedoornbessen geeft deze gin een delicate zoetheid die uitstekend in balans is. Het resultaat is een Sloe Gin met een verfijnde smaakbeleving die de kenmerkende eigenschappen van gin behoudt. Hayman's Sloe Gin is buitengewoon veelzijdig en kan worden gebruikt in verschillende cocktails. Of het nu gaat om klassieke mixen of nieuwe creaties, de fruitige twist voegt een speels element toe.

De unieke kenmerken van gin

Het unieke en kenmerkende karakter van gin ontstaat door de infusie van jeneverbessen en andere botanicals tijdens het productieproces. Jeneverbessen, afkomstig van de jeneverbesstruik, spelen een centrale rol en vormen de essentie van gin. De bessen worden vermengd met een basisalcohol, vaak gemaakt van graan, en vervolgens gedistilleerd. Wat gin echter zo intrigerend maakt, is de toevoeging van verschillende botanicals, die variëren van kruiden en specerijen tot citrusvruchten, bloemen en zelfs wortels.

Hayman's Gin

Hayman's gin is een Brits familiebedrijf dat sinds 1863 nog steeds eigendom is van de familie. Christopher Hayman is op dit moment de eigenaar en kwam in 1969 bij het bedrijf. Toentertijd was hij verantwoordelijk voor het distillatieproces en de productie van onder andere Beefeater gin. Christopher heeft inmiddels meer dan 40 jaar ervaring met gin en bekleed momenteel een aantal toonaangevende functies waaronder het voorzitterschap van WSET.

Maak ook kennis met de overige dranken van Hayman's Gin

Meer informatie
Soort Zacht & Zoet
Merk Hayman's
Land Verenigd Koninkrijk
Artikelnummer 20170182G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op